Prezentace michelinských bagelů ve spolupráci s majitelem luxusní španělské
restaurace L´Escaleta, šéfkuchařem Kiko Moya, přilákala do Bagel Lounge na Florenci v Praze všechny, kdo milují tyto skvělé a originální dobroty. Podzim a zima je ve všech jejich restauracích ve znamení široké nabídky domácích ručně vyrobených bagelů a především doporučených gurmánských novinek v moderním trendu.
Kiko Moya doplňuje řadu špičkových profesionálů v oboru gastronomie, kteří s restaurací úzce spolupracují. Nejznámější z nich, oblíbený porotce soutěže MasterChef Radek Kašpárek, který své menu představil v loňské sezóně.
U bagelů je důležitá kombinace chutí a textur, vybere si opravdu každý. Favoritem by mohl být vegetariánský s avokádovým krémem, cibulí, burgeru z cizrny a feta sýra, nechybí mix salátů, wasabi majonéza. Nebo bagel s názvem Berlin Style s náplní šťouchané brambory s kmínem a česnekem, vepřové trhané maso, opečené jablko, smažená cibule. Přijďte vykoušet sami a dopřejte si jedinečný zážitek.