Kaki Persimon Bouquet je sladké ovoce plné vitamínů, jehož sezóna trvá jen od podzimu do konce roku. Je tedy nejvyšší čas ho vyzkoušet. Díky tomu, že nemá semínka ani pecku, snadno se krájí a nemusí se loupat, se výborně hodí [...]
Říjen 23, 2015
Gastronomie
Mícháte whisky s vodou? Zajímá vás, zda je to správné či nikoli? Na tuto otázku odpovídá odborník na whisky, Václav Rout (Whisky Brand Ambasador Rémy Cointreau). „S vodou ve whisky je to velmi složité, neexistuje totiž jednoznačná odpověď. Na jedné straně [...]
Srpen 12, 2015
Gastronomie
Když se tak proplétáme našimi všedními dny, toužíme často po něčem výjimečném. Výjimečné zážitky nás totiž alespoň na okamžik přenášejí do krajin snů a exotických krás. Často také hledáme důvody, proč bychom si něco nevšedního měli dopřát. Zkusme se více [...]
Říjen 17, 2014
Gastronomie
Také si rádi dopřejete výtečný koktejl a ve svém výběru dáváte přednost lahodné a kvalitní vodce? Vyzkoušejte Puschkin, vodku „se silou medvědí“. Vychutnat si můžete nejen čistou vodku, ale i některou z ochucených variant. Navíc společnost Berentzen přišla minulý rok [...]
Srpen 25, 2014
Gastronomie