Pořad Karolína, domácí kuchařka si u diváků získal takovou oblibu, že se ihned po Novém roce začnou natáčet jeho další premiérové díly. Na obrazovku Primy zavítají 17. ledna v již tradičním čase – každou sobotu v 18.10.
Do té doby můžete vařit dle receptů z Karolíniny kuchařky, která si kvůli obrovskému zájmu čtenářů žádá dotisk. Ve většině velkých knihkupectví Karolína kraluje předním příčkám knižních bestsellerů. „Kdyby mi letos na jaře někdo řekl, že před Vánoci nestihnu napéct cukroví, ale zato budu mít kuchařku v žebříčku bestsellerů, srdečně bych se zasmála – ale mám z toho samozřejmě obrovskou radost,“říká gastronomická novinářka, písničkářka, básnířka a matka tří dětí Karolína Kamberská. „Strašně mě to baví a jsem moc ráda, že se recepty divákům líbí, a tak díky jejich zájmu jedeme dál. Místo zmiňovaného cukroví teď píšu recepty na další řadu, ale pár druhů nepečeného ještě určitě stihnu,“ směje se Karolína.
Ta se divákům poprvé představila 27. září a v průběhu 13 dílů pořadu si získala srdce diváků, kteří stejně jako ona hledají kompromis moderní domácnosti s nedostatkem času na jedné straně a snahou o kvalitní a zajímavou gastronomii na straně druhé. Karolína Kamberská divákům dokázala, že mohou vařit zdravě, kvalitně a rozmanitě, ačkoli jsou časově zaneprázdnění a nemohou příliš zatěžovat rodinný rozpočet.
Nové díly si zachovají již osvědčenou koncepci, díky níž je opravdové domácí vaření přístupné a přitažlivé pro co nejširší veřejnost. Každý díl tedy bude tematicky zaměřen, takže se můžete těšit například na valentýnský díl, který vám dokáže, že láska opravdu prochází žaludkem.
Karolína vaří z běžných a dostupných surovin –tj. jsou dostupné cenově a jsou i snadno k sehnání pro běžného diváka. Karolína vaří ale i rychle, prakticky, zdravě a s nápadem. Její domácí recepty využívají v moderním kontextu tradici a kořeny české kuchyně i inspiraci evropskou gastronomií. Pořad přináší divákům inspiraci, užitečné nápady, praktické rady a kuchařské techniky, objevuje i opomíjené nebo tradiční a zapomenuté suroviny, které jsou běžně dostupné.