ijournal.cz

Pražská restaurace SaSaZu otevřela nové bistro Yazu by SaSaZu

red Zdroj: SaSaZu/YaZu 10.8.2019 Gastronomie, Rady, tipy, názory
logo
Pražská restaurace SaSaZu otevřela nové bistro Yazu by SaSaZu v rámci smíchovského Manifesta. Šéfkuchařem bistra je vyhlášený Ari Munandar, který pochází z Indonésie a kromě SaSaZu vařil také v předních pražských restauracích jako Essensia v hotelu Mandarin Oriental nebo Zinc v hotelu Hilton. Vaření s šéfkuchařem si vyzkoušela také moderátorka Monika Leová, která asijskou kuchyni miluje pro její lehkost, barevnost a rozmanitost.

YAZU
Kurzy vaření můžete vyzkoušet také přímo v SaSaZu pod vedením šéfkuchaře Andyho Tana, který vás provede kouzelnými barevnými a chuťovými kombinacemi jihovýchodní Asie. Vaření s Andym si vyzkoušela i topmodelka Daniela Peštová.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: SaSaZu/YaZu