Restaurace Grand Restaurant ve Vysokých Tatrách se může pyšnit významným oceněním. V prestižní soutěži Gurman Award 2018 získala první místo v kategorii „hotelová restaurace“.
„Zásluha patří celému týmu pod vedením šéfkuchaře Miroslava Zamišky, který na pozici šéfkuchaře vystřídal Tomáše Tejbuse. Cenu považujeme za ocenění poctivé práce a věříme, že jsme potvrdili to, že kvalitu držíme stále na té nejvyšší úrovni,” řekla Kathrin Noll, generální manažerka Grand Hotelu Kempinski High Tatras.
První místo si restaurace ve Vysokých Tatrách vysloužila díky svojí vynikající kuchyni. „Jídla podávaná v naší restauraci jsou vždy prvotřídní kvality a suroviny nakupujeme od lokálních dodavatelů. Našim hostům se snažíme připravit různé speciality, při kterých se nebojíme experimentovat,“ řekl Miroslav Zamiška, šéfkuchař Grand Restaurantu.