ijournal.cz

Nové Bistro U Býka v Hybernské ulici v centru Prahy přivítalo první zákazníky

red Zdroj: Bistro U Býka/Tauris 7.3.2024 Gastronomie

01_Otevření_Bistra_U_Býka
Pražská gastronomická mapa se 5. března rozrostla o nový cíl. Bistro U Býka v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska.

02_Otevření_Bistra_U_Býka

Čerstvé uzeniny, včetně vyhlášených spišských párků či nejkvalitnější oravské slaniny, ikonická košická treska, saláty, chlebíčky, ale také teplý bufet s polévkou, gulášem či burgery. Většina produktů pochází přímo od tradičního slovenského výrobce společnosti TAURIS, jež na Slovensku patří ke špičce v potravinářském segmentu. V bistru jsou vítáni jak Slováci, kteří zde najdou kousek domova, tak místní a turisté, kteří chtějí ochutnat pravé česko-slovenské speciality.

Z_nabídky_nově_otevřeného_Bistra_U_BýkaZ_nabídky_nově_otevřeného_Bistra_U_Býka










Z_nabídky_nově_otevřeného_Bistra_U_BýkaZ_nabídky_nově_otevřeného_Bistra_U_Býka










Slavnostní otevření Bistra U Býka si nenechala ujít řada známých osobností v čele s Jiřinou Bohdalovou.

05_Otevření_Bistra_U_Býka-Jiřina_Bohdalová

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Bistro U Býka/Tauris