ijournal.cz

Letní novinky francouzského pekařství Paul – tartaletky, ovocné pokušení

red Zdroj: Pekařství Paul 30.5.2016 Gastronomie

Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální a nejchutnější podobě! Letní novinky doplňují nové řady francouzských chlebů.

TARTALETKA_LESNI_SMES
Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li tyto sladké letní plody do šikovných rukou francouzských mistrů cukrářů, výsledkem je okouzlující tartaletka.TARTALETKY_COMBO_DSC_2496

Křehký košíček z křupavého lineckého těsta s výraznou máslovou vůní a chutí – upečený samozřejmě s použitím pravého másla – je naplněný lahodným jemným pudinkovým krémem a spoustou čerstvého ovoce! Na francouzském stole nesmí chybět na žádné letní oslavě.  


Letos můžete ochutnat nejen nejoblíbenější varianty našich zákazníků – sladkou Tartaletku s jahodami a svěží Tartaletku s malinami, ale také naši novinku, neodolatelnou Tartaletku s lesním ovocem! Vaše chuťové buňky potěší šťavnatá směs drobného ovoce – malin, ostružin, borůvek… – to je opravdová chuť léta, prázdnin a dovolených!


Nemáte rádi sladké? Ani vy v létě nepřijdete zkrátka – potěší Vás další nové druhy francouzského chleba, pečeného přímo v pobočkách pekařství PAUL.

chleb_zitnyV červnu to bude Žitný chléb, který je ideálním doplňkem ke grilovanému masu a skvěle chutná i s čerstvým sýrem nebo máslem, posypaný zelenými bylinkami. Vzhledem k velkému podílu žitné mouky má tento chléb vysoký obsah vlákniny, minerálů (například železa, draslíku nebo fluoru) i vitamínů, zejména skupiny B a E. Právě díky svému složení je kvalitní žitný chléb pro naše tělo zdravější, než výrobky z pšeničné mouky.

chleb_orechovyV červenci pak do rodiny našich chlebů přibude Ořechový chléb se spoustou křupavých vlašských ořechů – výborný v kombinaci s francouzskými sýry, jejichž chuť dokonale doplní a zvýrazní. Skvělý tip na posezení s přáteli na terase, nebo piknik ve dvou! Ořechový chléb pečeme tradičním způsobem s přídavkem fermentovaného těsta. Specifickou chuť a vůni mu dodává velký podíl vlašských ořechů.

www.paul-cz.com


e-shop: shop.paul-cz.com

 

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Pekařství Paul