ijournal.cz

Koncept moderního řeznictví

red Zdroj: www.meatpoint.cz 27.4.2016 Koktejl

MeatPoint
Mimořádná kvalita a pestrost nabídky. Taková je filozofie sítě moderních řeznictví MeatPoint, která otvírá svou novou pobočku nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa a nejrůznějších uzenin.

4

„Připravujeme krůtí směs se zeleninou, burgry přímo na gril, ochucené špízy z panenky a kuřecího masa, máme i maso naložené v různých marinádách, třeba bylinkové, pepřové nebo chilli, do kterých nakládáme kuřecí, vepřové a hovězí maso, takže vaření je velmi jednoduché. Doma stačí dát maso jenom na gril nebo na pánev,“ představuje nabídku řeznictví MeatPoint vedoucí prodejny Vladimír Roller.  

 2

Šíře sortimentu moderního řeznictví a uzenářství bude samozřejmě mnohem pestřejší. Na pultech zákazníci najdou vyzrálé české hovězí, farmářské české kuře i králíka, zvěřinu ze Šumavy, vepřové, telecí, krůtí, jehněčí i kachní maso. A také tatarák, různé nádivky či sušené šunky. Sortiment masa a masných produktů doplní čerstvé pečivo, olivové oleje, zajímavá vína, koření, marmelády nebo čokoláda. 

Ochutnejte i další prémiové produkty z řady MeatPoint, které Vás určitě nezklamou.


3

Vlajkovou lodí nabídky MeatPoint zůstává vyzrálé bio hovězí maso pocházející z masných plemen Aberdeen Angus, Simentál a Český strakatý skot, která jsou chována  na volné pastvě na úpatí Krušných hor v příjemném prostředí ekologické farmy. Mladí býčci a jalovice jsou poráženi zhruba ve dvou letech  a maso je následně zpracováváno na vlastních bio jatkách. Veškeré hovězí prochází dvěma až třemi týdny tzv. mokrého zrání, takže je vhodné také na steaky. Zráním se zvyšuje vaznost svaloviny a maso nabývá měkčí a křehčí konzistence. Vyzrálé maso má typickou vůni, chuť, vzhled a předpoklady pro co nejlepší kulinární využití.

1

MeatPoint prodejny:

MeatPoint | K Sídlišti 776/11, Praha 4 | Tel.: +420 702 145 640

MeatPoint | Bubenečská 308/13, Praha 6 | Tel: +420 606 081 854

 

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: www.meatpoint.cz