ijournal.cz

Jak zdravá může být klobása?

red Zdroj: Poctiva 7.3.2015 Gastronomie

Ten, kdo vám bude tvrdit, že ta jeho je úplně nejzdravější, bezesporu lže. Klobásy a masné výrobky jsou chutné, delikátní, na stůl patří, rozhodně se o nich ale nedá říci, že by splňovaly podmínky pro racionální výživu. Můžete tedy při nákupu odlišit „zdravější“ od těch vysloveně nekvalitních? Můžete. A to ještě před tím, než je vložíte do nákupního košíku. Vybírejte jen takové klobásky, které vám svou prémiovou kvalitou nabízejí víc, než běžně prodávané značky. 

2Blíží se jaro a s ním i období návštěv, posezení s přáteli, ke kterému patří nejen dobré víno, ale také kvalitní občerstvení. A právě zde mají na stole své nezastupitelné místo právě klobásky. Vybírejte pečlivě, jaké dobroty nabídnete svým hostům.

Značka Poctiva přichází s kvalitně připravenými klobáskami, které váš běžný večírek změní na gurmánské hody. Nechte své hosty ochutnat krokodýlí klobásu, mistrovský výrobek z daňka i další zvěřiny, českou klasiku z domácího pašíka.




4Vždy servírujte jako kanapky s jednoduše se snoubícími chutěmi, Nakládaná nebo grilovaná zelenina, olivy, plněné papričky, sušené švestky, pasta z avokáda. Ke zvěřině se hodí kvalitní, vyzrálé červené víno, k vepřové samozřejmě pivo. Tato pravidla ale jako gurmán jistě znáte.

Jestliže chcete při přípravě pohoštění pro přátele zabodovat, mrkněte na www.poctiva.cz. Můžete snadno nakoupit kvalitní klobásy, u nichž vás nepřekvapí ani nevhodné složení, ani množství nezdravých éček.


5Značka Poctiva si zakládá na tom, že její produkty jsou vysoce kvalitní a vyladěné do posledního detailu. Prémiová kvalita značky Poctiva vám zaručí dokonalé pohoštění pro vaši rodinu i kamarády. Dobrotu pro znalce, kteří vysoký nadstandard umí ocenit.

Poslání značky Poctiva a její základní hodnota – vyrábět poctivé výrobky, poctivé klobásy, které budou vynikat svojí chutí a originálním složením.






Více na www.poctiva.cz

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Poctiva