ijournal.cz

Když naše rty i ruce volají SOS

red Zdroj: Dermacol 21.8.2015 Krása a zdraví

Trávíte hodně času v bazénu, u vody, sportem anebo prací na zahradě a vaše jemná pokožka „křičí“ POMOC? Sůl, chlór, slunce, vítr i chlad pokožku vysušují a poškozují. DERMACOL SOS 3 (1)

Ulevte svým rtům a pokožce rukou SOS produkty od značky Dermacol, které mají intenzivní regenerační a hydratační účinky.



SOS_balzam_na_rty_cokoladovy
UNI-SEX SOS LIPS balzámy na rtySOS_balzam_na_rty_mandlovy

Pro rty, které se vlivem extrémních veder, mrazů nebo jiných okolností vysoušejí, praskají a šupinkovatí, máme řešení. SOS LIPS Zvláčňující balzámy na rty s extra ochranou dodají rtům maximální péči. Bambucké máslo a vitamin E regenerují rty a SPF 15 chrání rty před slunečním zářením. Jemná vůně mandlí, nebo čokolády vám rty příjemně provoní. Balzámy jsou bez parabenů.

Cena: 79 Kč/3,5 ml

SOS_Repair_Hand_CreamSOS REPAIR Hloubková intenzivní regenerace a hydratace na suché a popraskané ruce

Někdy stačí déle umývat nádobí, pracovat na zahradě nebo udělat větší domácí úklid a ruce jsou pak suché a popraskané. Proto mějte vždy pro ruce první pomoc – SOS Hloubkovou intenzivní regeneraci a hydrataci na suché a popraskané ruce od značky Dermacol. Krém je určen pro extra namáhanou pokožku rukou se sklonem k popraskání pokožky. Kombinace panthenolu, urey a bambuckého másla je pro ruce balzámem. Nejenže obnovuje suchou a poškozenou pokožku rukou, ale také poskytuje namáhané pokožce rukou DERMACOL SOS 1dlouhotrvající ochranu před vysušováním. Urea jako přirozená součást hydratační složky kůže se schopností vázat vodu zlepšuje transport molekul vody do svrchních vrstev kůže a zabraňuje ztrátám vody z pokožky.

Cena: 89 Kč/75 ml




 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Dermacol