ijournal.cz

Nová kolekce Back to School v CCC

red Zdroj: CCC 26.8.2023 Móda, obuv, doplňky

NOVÁ KOLEKCE BACK TO SCHOOL OD CCC ZNAMENÁ SVĚTOVÉ ZNAČKY, OBLÍBENÍ HRDINOVÉ Z POHÁDEK A CENY 249 Kč

1. září se blíží! Je nejvyšší čas na školní nákupy! V nejnovější kolekci Back to School pro děti najdete boty, přezůvky, batohy a doplňky světových sportovních značek, jako jsou adidas, Reebok, Champion, Vans, Puma, Kappa a New Balance, a také velmi oblíbené domácí značky Sprandi. Ti nejmenší jistě obrátí svou pozornost na své oblíbené pohádkové postavičky, jako jsou Mickey&Friends, Frozen, Spiderman, Ninjago nebo Prasátko Peppa.

Kolekce jsou nyní k dostání v CCC, a to za ceny, které rodiče jistě potěší! Batohy 349 Kč, boty od 249 Kč.

 image CCC

 Návrat do školy je velkou výzvou i pro rodiče! Do nákupního seznamu školních potřeb se vyplatí zařadit správné boty a batoh, které zajistí pohodlí a bezpečí během dnů plných učení a zábavy. Elegantní styling pro první školní den skvěle doplní lakované mokasíny, polobotky nebo balerínky pro dívky, včetně kožených modelů Lasocki! Nebo chcete změnu? Pohodlná sportovní obuv s bílou podrážkou, která se skvěle hodí na každodenní aktivity i na hodiny tělocviku. Přidejte sáček na boty ve své oblíbené barvě a voilà!

 image CCC

Pro nejmenší jsou ideální boty na suchý zip nebo nazouvací boty a pohádkové postavičky jim vykouzlí úsměv na tváři. Pro dívky nezůstanou bez povšimnutí Elsa a Anna z „Ledového království“ nebo Disneyho Minnie Mouse, zatímco chlapci si jistě všimnou Spidermana a Batmana. Nechybí ani Pokémoni a všemi oblíbené prasátko Peppa a její bratříček George! Starší děti ocení módní sportovní značky, jako jsou adidas, Reebok, Champion, Sprandi, Vans, Puma, Kappa nebo New Balance. Díky svému dlouholetému působení na trhu vynikají jejich výrobky nejen nadčasovým designem, ale také dokonalým zpracováním.

image CCC
image CCC

Široká nabídka batohů a doplňků uspokojí rodiče i děti. Při výběru batohu se vyplatí věnovat pozornost mimo jiné konstrukci – širokým popruhům nebo polstrovaným zádům, které zabrání špatnému držení těla. Správná velikost poskytne dostatek prostoru pro všechny školní potřeby a funkční kapsy a přihrádky pomohou udržet ve všem pořádek a přehled.

image CCCV tak bohaté nabídce si každý student najde boty a batoh, které podtrhnou jeho individuální styl. Široká škála vzorů a barev, od tlumených béžových a šedých až po duhové aplikace inspirované oblíbenými pohádkami, potěší každého.

A tím dobré zprávy nekončí! Kromě široké nabídky obuvi, batohů a doplňků pro začátek školního roku pro vás máme také SUPER akci! Při nákupu pro celou rodinu je čtvrtý výrobek ZDARMA! Čím větší nákup, tím větší sleva! -25 % na druhý výrobek, -50 % na třetí a dokonce -100 % na čtvrtý – tak fungují MULTI-NÁKUPY v CCC! Nabídka platí na vše do 30. září. Slevy uvnitř nabídky se vzájemně nekombinují, sleva bude poskytnuta na nejlevnější produkt.


Boty, Batohy a školní doplňky jsou k dostání v prodejnách CCC,
na ccc.eu/cz a v mobilní aplikaci.

 

ŠKOLNÍ BATOHY A DOPLŇKY

Již brzy zazní zvonění! Je ten správný čas na doplnění školní výbavy. Adidas, Reebok, Champion, Sprandi, Vans a Puma – to jsou jen některé ze světových značek, jejichž batohy najdete v nabídce v CCC, a to za ceny již od 349 Kč.

 image CCC

Základem školní výbavy je prostorný batoh, do kterého se vejdou všechny vaše nezbytnosti. Při jeho výběru se vyplatí věnovat pozornost jeho konstrukci – přiměřeně široké popruhy nebo vyztužená záda zajistí, že každodenní cesty do školy nebudou nepříjemné a nezpůsobí vadu držení těla. Důležitou roli zde hraje také funkčnost – dostatek kapes a dalších přihrádek pomůže s každodenní organizací. A co barvy? Všechno je možné! Od elegantních odstínů černé a tmavě modré až po zářivé barvy a vzory, které oživí každý outfit. Vyberte si batoh, který podtrhne váš individuální styl a pomůže vám vyjádřit se.

image CCC

Batohy a školní doplňky jsou k dostání v prodejnách CCC, na ccc.eu/cz a v mobilní aplikaci.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: CCC