ijournal.cz

Vánoční dárky od Svijan

red Zdroj: Pivovar Svijany 5.11.2014 Gastronomie

Pivovar Svijany představil novou kolekci speciálně zabalených nejoblíbenějších piv. Dárkového vánočního balení se dočkaly Kvasničák, Svijanský fanda a Svijanský Máz 11%. Kromě líbivého designu se mohou pivaři těšit i na dárky v celkové hodnotě 3,5 mil. Kč, které jsou ukryté v každém multipacku Svijanského Mázu.

Máz

Vánoční balení svijanských piv už se stalo tradicí a ani letos nebudou fanoušci tohoto regionálního pivovaru ochuzeni o dárky, které jim Svijany k Vánocům nadělují.

Svijanský Máz 11 % je dlouhodobě nejprodávanějším pivem zdejšího pivovaru. Letos před Vánoci ho seženete v zimním pětilitrovém party soudku a multipacku, který obsahuje kromě osmi lahví také dárek. „Každý rok se snažíme dárky v multipackách obnovovat. Letos jsme sice zachovali celkovou hodnotu dárků na 3,5 mil. Kč, ale dárky jsou rozmanitější. Do krabic jsme schovali několik druhů triček, samolepky, otvíráky, alkoholtestery, škrabky na auto, čistítka na mobil, pivní tácky a spoustu dalšího,“ říká Petr Menšík, sládek Pivovaru Svijany.

soudek_Máz

Kvasničák 13 % je nefiltrovaný světlý speciál s vyšším obsahem pivovarských kvasnic, který letos získal ocenění Zlatá Pivní pečeť 2014. Běžně je v nabídce v litrovém nebo dvoulitrovém designovém skleněném džbánku, před Vánoci ho pivovar zabalil do modrého svátečního kartonu.Kvasničák

FandaŘezaná nefiltrovaná jedenáctka s nezaměnitelnou chutí Svijanský fanda 11 % se rychle po svém uvedení před pár lety zařadila na přední příčku v oblíbenosti svijanských piv a letos byla mimo jiné oceněna titulem Česká chuťovka 2014. Před Vánoci pivovar zabalil litrovou skleněnou lahev do slušivého zeleného obalu.




Prodejní ceny v pivovarské prodejně:

  • Multipack Svijanského Mázu 11 %: 114 Kč
  • Pětilitrový party soudek Svijanského Mázu 11 %: 296 Kč
  • Litrový skleněný džbán Svijanského fandy 11 %: 140 Kč
  • Litrový skleněný džbán Kvasničáku 13 %: 147 Kč
  • Dvoulitrový skleněný džbán Kvasničáku 13 %: 399 Kč

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Pivovar Svijany