ijournal.cz

Tipy na dárky ke Dni matek od Dedoles

red Zdroj: Dedoles 5.5.2020 Móda, obuv, doplňky, Zajímavosti

Den matek patří k nejmilejším svátkům v roce. Každou maminku nejvíc potěší vlastnoručně vyrobený dáreček od své ratolesti. Tipy na vhodné dárky přináší i Dedoles.

Mamince patří srdíčka a ty jsou proto i hlavním motivem speciálně navržené dárkové krabičky pro nejlepší mámu, kterou Dedoles k tomuto svátku připravil. Tento malý dárek z velké lásky určitě ocení každá maminka.

 krabička

                           Dedoles, dárková krabička pro nejlepší mámu, obsahuje 2 páry ponožek, cena 379,-

 

Jedním z nejoblíbenějších dárků pro maminky jsou květy. Co kdyby tento rok neuvadly ve váze? Darujte letos květy na ponožkách. Po každé, když si je bude maminka nazouvat, vzpomene si na své dítko.  

veselé ponožky                       Dedoles, veselé ponožky, materiál: 70% bavlna, 28% polyamid a 2% elastan, cena od 79,-

 

Vyjádřete to, že k sobě patříte, našimi veselými ponožkami.V sortimente Dedoles najdete hned několik stejných motivů pro děti a dospělé. A aby byli spokojeni všichni, můžete je darovat také tatínkovi. Který z tipů vás zaujal nejvíc a líbil by se té vaší mamince?

 Panda

                                                            Dedoles, veselé ponožky Panda, cena od 79,-

 

Věděli jste, že historie Dne matek sahá již do období antiky? V roce 1914 pak americký Kongres vyhlásil druhou květnovou neděli za celoamerický národní svátek Dne matek. Toto datum se rozhodly přijmout za svůj téměř všechny krajiny na světě. V Československu se Den matek začal slavit v roce 1923, a to především zásluhou Alice Masarykové, dcery prezidenta T. G. Masaryka.  Letos svátek připadá na 10. května. V Evropě jsou však krajiny, kde se tento svátek slaví v jiné dny, například v Polsku 26. května, v Maďarsku a Rumunsku 3. května a ve Francii 7. června.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Dedoles