ijournal.cz

Nová zářivá pečující barva od Palette bez obsahu amoniaku a pro více lesku

red Zdroj: Henkel 28.6.2014 Krása a zdraví

Snad každá žena touží po přirozeně lesklých a zdravě vypadajících vlasech. Koneckonců vlasy jsou korunou krásy a zaslouží si proto odpovídající péči. Na tu se zaměřili experti značky Palette, když vyvinuli šetrné složení populární řadu Palette Color Shampoo. Ta nyní představuje kolekci tří nových odstínů s názvem Gloss Selection pro ještě více lesku. Řada Palette Color Shampoo je obohacená o vzácný arganový olej a neobsahuje amoniak[1]. Nabídka šestnácti krásně přirozených odstínů zajistí vlasům péči, lesk a barvu, která vydrží až 24 umytí.

barvy

Složení Palette Color Shampoo s exkluzivním arganovým olejem o vlasy intenzivně pečuje, a zároveň nabízí jemný barevný výsledek, který zajistí optimální krytí prvních šedin – a to za dostupnou cenu. Důležitou součástí složení Palette Color Shampoo je jeden z nejvzácnějších olejů světa – arganový olej. Získává se z plodů argánie, která roste v několika regionech Maroka. Tento olej je nejen bohatý na esenciální mastné kyseliny, ale obsahuje také vitamin E, fenoly a karoteny, jejichž kombinace regeneruje a pečuje o suché a poškozené vlasy. Zanechá je pak přirozeně zářivé a fantasticky lesklé.

Barvy Palette Color Shampoo mají krémovou konzistenci a během barvení nestékají. Používají se stejně jednoduše, jako šampon. Stačí je nanést na vlhké vlasy, nechat je působit 20 minut a poté opláchnout. Výsledkem je krásně přirozený vzhled, jež vydrží až 24 umytí.

Olej obsažený v barvicím krému Palette Color Shampoo o vlasy pečuje již během barvení. Díky tomu je vlasový povrch uhlazen a odráží lépe světlo. Účinné barvicí pigmenty v receptuře dodávají barevnému výsledku výjimečnou záři. Složení barvicího krému je velmi šetrné. Je totiž bez amoniaku a obsahuje nový vyvíječ v nižší koncentraci (3%). Proto je Palette Color Shampoo o poznání šetrnější v porovnání s vlasovými barvami využívajícími více koncentrovaných vyvíječů.

Barvy Palette Color Shampoo jsou určeny všem ženám, které touží po zdravě vypadajících
a lesklých vlasech. Hodí se perfektně k zakrytí šedin, ke zvýraznění vašeho přirozeného odstínu i pro experimenty s novými barevnými odstíny.

Tři nové fantasticky lesklé odstíny Palette Color Shampoo Gloss Selection:

  • 315 – Perleťově plavý
  • 218 – Zářivě jantarový
  • 341 – Čokoládový

 Palette Color Shampoo jsou k dostání za doporučenou cenu 84,90 Kč.

 [1] Kromě odstínu 315 a 320

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Henkel