ijournal.cz

Bububu! Přichází exkluzivní halloweenská edice od Lush

red Zdroj: Lush 4.10.2016 Krása a zdraví
Aautumn_leaf_bathbombutumn Leaf: koupelová bomba. Zůstane s námi i na Vánoce. 

Sledujte, jak se podzim mění v zimu, až tahle bomba vyšumí a voda se zbarví od zelené, přes žlutou až do červené. Díky triu silic – ze zemitého santalového dřeva, povznášejícího bergamotu a exotické neroli – vám připomene vůni posečené trávy. Vegan.

139 Kč.


Monster’s Ball: koupelová bomba. monsters_balls_bathbomb

Nejstrašidelnější ze všech! Tahle barevná příšerka obsahuje himálajskou sůl a je provoněná limetovou silicí pro povzbuzení a silicí z kadidlovníku. Vegan.

155 Kč.



pumpkin_bathbombPumpkin: koupelová bomba.

Koupelová bomba inspirovaná klasickou pochoutkou – dýňovým koláčem. Sladká, kořeněná vanilkou a špetkou skořice. Pro dokreslení ovocné sladkosti jsme přidali silice z palmarosy a plodů pimentovníku. Vegan.

155 Kč.



Lord of Misrule: koupelová bomba. Zůstane s námi i na Vánoce. Lord_of_Misrule_Bomb


Tahle záhadná a přitom velkolepá koupelová bomba se vrací již čtvrtým rokem. Vhoďte ji do koupele a sledujte, jak se pomalu rozpouští a proměňuje vodu v červenou, zatímco fair trade vanilková absolue opojí vaše smysly v rovnováze se zemitými tóny černého pepře a pačuli. Vegan.

155 Kč.



PumpkinSparkly Pumpkin: koupelová pěna. 

Prožijte kouzlo ve vaší vaně spolu s touhle ovocnou pěnou s jalovcem a limetou, které zimním večerům dodají trochu třpytu. Její povzbuzující vůně je skvělá pro dlouhé požitkářské koupele. Jen se ujistěte, že vylezete před půlnocí! Vegan.

155 Kč.



Boo: krémová koupel.boo_bath_melt

Rozmazlete se kořeněnou lázní s tímhle strašidýlkem inspirovaným sněhovými pusinkami. Naplní vaši vanu příjemnými vůněmi a výživnými oleji. Boo má říznou vůni po zázvoru, který povzbudí a osvěží pokožku. Vegan.

139 Kč.


goth_fairy_shimmer_barGoth Fairy: třpytítko.

Tahle víla prozářená třpytkami a se základem z másel illipe a cupuaçu skvěle hydratuje a vyživí každý kousek pokožky, kterého se dotkne, a který okrášlí svým duhovým třpytem. Je provoněná mandlovým olejem a silicemi z grapefruitu a limety, aby vám zvedla náladu. Vegan.

235 Kč.


Lord of Misrule: krémový sprchový gellord_of_misrule_shower_cream

Tenhle gel, inspirovaný pohanským svátkem bláznů, přinese do vaší sprchy trochu neplechy. Jeho hebkost a zemitá vůně kořeněného černého pepře a pačuli v kombinaci se sladkou vanilkou bude hodokvas pro vaše smysly. Vegan.

Od 225 Kč za 100 ml.

Magic Wand: mýdlo.

Zamávejte kouzelnou hůlkou a něco si přejte. Vnější vrstva tohoto mýdla je plná lahodně ovocných granátových jablek. Uvnitř voní tangerinkovou a pomerančovou silicí a postará se tak po svěží povzbuzení. Vegan.

Od 155 Kč za 100 gr.


Fire Side:
mýdlo. Zůstane s námi i na Vánoce.

Tohle okouzlující mýdlo je inspirované příjemnými lenošivými večery u krbu. Evokuje vám je kořeněná vůně hřebíčku, kouřové cedrové dřevo a konejšivá vanilka. Přidali jsme i bergamot pro trošku jemného, citrusového povzbuzení. Vegan.

Od 179 Kč za 100 gr.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Lush