ijournal.cz

Objevte smyslný svět Orientu

red Zdroj: Henkel ČR 4.9.2015 Krása a zdraví

V každodenním shonu je těžké najít si chvilku na relax a užít si chvíle odpočinku. Přitom někdy stačí málo. Proměňte každodenní osobní hygienu v krásný
a smyslný rituál s novou řadou Fa Oriental Moments, která je inspirována úžasným světem Orientu. Sprchový krém, deodorant, tekuté mýdlo a tuhé mýdlo nabízejí nezaměnitelnou směs kouzelných vůní. Ucítíte pouštní růži a santalové dřevo.     

Vůně nové řady Fa Oriental Moments si vás okamžitě získá svou jedinečností. Santalové dřevo je skutečným klenotem. Pro své léčivé účinky se používá v tradiční čínské medicíně. Olej, který se z něj získává, je používán pro výrobu parfémů a dalších kosmetických produktů. Příjemná dřevitá vůně se v receptuře Fa Oriental Moments mísí s nádhernou květinovou vůní pouštní růže. Díky tomu můžete povýšit každodenní rituál v koupelně na smyslný zážitek.   

Exotická řada Fa Oriental Moments nabízí péči o tělo pro každého, kdo chce zažít něco výjimečného. Úžasná vůně výživného sprchového gelu vytvoří mystickou orientální atmosféru. Dermatologicky testovaný deodorant s vůní pouštní růže nabízí 48hodinovou svěžest a ochranu před potem a skvrnami na vašem oblečení a pokožce. Mýdlo vám poskytne čistotu a jeho vůně vám pak bude ještě dlouho připomínat půvabné kouzlo Orientu.

Produkty Fa Oriental Moments:

  • GB_Fa_DG_PD_Oriental_Rose_0315Sprchový gel Fa Oriental Moments, 250 ml / 400 ml – bohatá receptura s vůní exotického santalového dřeva a pouštní růže bude hýčkat vaše smysly i pokožku. 

o   DMOC -  59,90 Kč (250 ml) / 84,90 Kč (400 ml)GB_Fa_DA_PD_OMom_Rose_0215

 

  • Deosprej Fa Oriental Moments, 150 ml –Účinný deodorant spolehlivě chrání před pocením a tělesným pachem až na 48 hodin. Nezanechává skvrny na oblečení a nabízí nádhernou vůni pouštní růže.

o   DMOC – 79,90 Kč

 

  • Oriental Moments_LS_0315Tekuté mýdlo Fa Oriental Moments, 300 ml –Dokonalá hygiena s exotickým santalovým dřevem a vůní pouštní růže.

o   DMOC – 59,90 Kč

 

  • Tuhé mýdlo Fa Oriental Moments Deodorant, 100g - Kouzelná péče pro každý den.

o   DMOC – 17,50 KčOriental_Moments_Rose_BS_0315

 



Nová řada Fa Oriental Moments přináší vše, co od každodenní péče o tělo očekáváte. Je vyživující a poskytuje pokožce potřebnou svěžest a smyslnou vůni, která naplní váš den nádhernými momenty radosti.

Produkty Fa Oriental Moments jsou v obchodní síti dostupné od srpna 2015.

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Henkel ČR