ijournal.cz

Rubrika"recept" Tag

Agr-jidlo-13

Enzymatické poruchy

Jednou z příčin nesnášenlivosti jsou enzymatické poruchy. Jde o neschopnost zažívacího traktu v dostatečné kvalitě a v dostatečném množství vyprodukovat enzymy potřebné k trávení. Jejich skladba je velmi individuální, proto rady, co bychom měli nebo neměli jíst, je nutné brát s velkou rezervou.Každý člověk má [...]

Únor 5, 2018 Krása a zdraví, Rady, tipy, názory
4

Pizza Hut vás zve na čerstvou pizzu do Centra Chodov

Na kvalitní pizzu z čerstvých ingrediencí, která je připravená a upečená před vašima očima do 5 minut, už nemusíte jen do Palladia na pražském náměstí Republiky. Po pouhých šesti týdnech Pizza Hut v hlavním městě otevřela svou druhou restauraci typu Pizza Hut [...]

Leden 11, 2018 Gastronomie
Foto_ilustracni_doplnek_stravy

Zdravé produktové tipy z dílny Natures s.r.o.

Beta glucan 240+ Beta Glucan 240+ je vhodný pro osoby vyžadující silnější dávku beta glucanu, ale sílu Beta Glucanu 500 nepotřebují. Novinkou je obohacení o 100% denní dávky vitamínu C a vitamínu D. Silná dávka 240 mg beta glucanu, spolu [...]

Leden 9, 2018 Krása a zdraví
Russell Hobbs

Zapište si! Russell Hobbs představuje popisovatelný pomalý hrnec!

Od vzkazů pro přátele nebo vaše milované po seznam, co vše je nutné splnit – trend popisovatelných tabulí v domácnostech stoupá v zemích po celém světě. Nyní díky značce Russell Hobbs spolu můžete sdílet recepty, dobu vaření nebo si předávat [...]

Říjen 23, 2017 Gastronomie
Akademiekvality.cz_Kolac

Pečeme, vaříme, restujeme… s jablky

Jablka mají jednu velkou výhodu – jsou vždycky k dostání. Určitě je vám všem povědomá situace, kdy se znenadání nahlásí hosté a vy ještě narychlo pečete tolik oblíbený jablečný štrúdl. Jenže s jablky se toho dá v kuchyni vykouzlit mnohem víc. Aby byly [...]

Září 29, 2017 Gastronomie
Chia pudink

Proměňte své jídlo v superpotravinu – Odstartujte den snídaní plnou antioxidantů

Astaxanthin je nejsilnějším známým antioxidantem a nejvíce je ho koncentrováno ve sladkovodní řase Haematococcus pluvialis, jejíž kultivace probíhá v ekologické produkci v podhůří Krkonoš.Astaxanthin může být přidán do některých pokrmů i nápojů. Výsledkem je tzv. superpotravina, která má díky dodaným blahodárným látkám [...]

Září 22, 2017 Gastronomie
Sesli se v zastere_Hrubesova_Vojtek_Jiresova

Sešli se v zástěře! Vojtek, Bočanová a Jirešová vařili pod dohledem Markéty Hrubešové

Televizní, muzikálový, divadelní a filmový herec Roman Vojtek v netradiční roli! Tentokrát si nehrál na prince, ale kuchaře, a to hned se dvěma známými herečkami, které znáte ze seriálu „Vyprávěj“ a „Ordinace v růžové zahradě“. Spolu s Mahulenou Bočanovou a Ivanou Jirešovou se [...]

Září 13, 2017 Společenské akce a události
velikonoční beránek

Vyzkoušejte originální jarní recepty s Hamé

Chřestová polévka s šunkovými kostičkamiKolik polévek umíš, tolikrát jsi kuchařem! Zvyšte si teď, v chřestové sezóně, svoji kuchařskou kvalifikaci a rozšiřte svůj polévkový repertoár o tuto jemnou jarní polévku ze zeleného chřestu s kostičkami ze šťavnaté šunky. Ingredience (4 porce): 2 [...]

Březen 27, 2017 Gastronomie
syry z Italie

Vyzkoušejte delikatesní pokrmy s italskými sýry

Recepty z Parmigiano Reggiano DOP Bramborový salát s Parmigiano Reggiano DOP Suroviny:6 středně velkých brambor na salát1 mrkev + 1 petrželhrst velkolisté petrželky – najemno nasekané75 g nastrouhaného Parmigiano Reggiano DOP3 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce majonézy1 šalotka – spařená a nakrájená na [...]

Říjen 3, 2016 Gastronomie