ijournal.cz

Rubrika"potraviny na trhu" Tag

KRAJANKA_ZAKYSKA

Oblíbená Krajanka v novém jednoduše poctivá

Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přichází na trh se dvěma novinkami a redesignem obalů. Podstata výroby však zůstává nezměněna, Krajanka využívá jednoduchých receptur, jsou pro ni důkladně vybírány jednotlivé ingredience a její zpracování je jednoduše poctivé. Nic složitého, [...]

Duben 24, 2016 Gastronomie
Cafe_Colore

Pocta kavárenské tradici v Café Colore

Atmosféra pařížských kaváren, vzorná obsluha a poctivá domácí kuchyně. Takové jsou hlavní devizy oblíbeného podniku v Palackého ulici. Na menu Café Colore hosté najdou řadu krásných a chutných pokrmů z české i mezinárodní kuchyně, které připravuje zkušený šéfkuchař Luboš Leopold.Kulinární nabídka [...]

Duben 13, 2016 Gastronomie
Prima_Pegas horke maliny_novinka_65,00 Kc

PRIMA pravé české léto na smetanové vlně

Značka Prima zmrzlina si na složení svých zmrzlin velmi zakládá a nespokojí se s náhražkami. Poctivá smetana, tvaroh, mléko, pravé ovoce. To jsou jedny z hlavních surovin, které se podílejí na jejich autentické a nezaměnitelné chuti. Prima zmrzlina každoročně představuje několik novinek, [...]

Duben 10, 2016 Gastronomie
Špekáčky

DVACET DEVĚT TUZEMSKÝCH FIREM SPLŇUJE PODMÍNKY NA VÝROBU ZARUČENÝCH TRADIČNÍCH SPECIALIT

Lovecký salám, Spišské párky, Špekáčky a Liptovský salám z České republiky a ze Slovenska jsou nositeli evropského označení. Evropská komise schválila před pěti lety jejich zápis na seznam Zaručených tradičních specialit. V roce zápisu produkovalo, alespoň jeden z těchto masných výrobků, 21 tuzemských [...]

Březen 15, 2016 Nezařazené
Hliněná bašta

Svěží jarní menu v Hliněné baště

Hliněná bašta vítá jaro. Nové menu je připravené ve znamení svěží zeleniny, lahodného mladého masíčka, jemného chřestu, ředkviček a salátů. Hosté oblíbené průhonické restaurace zkušeného šéfkuchaře Hynka Vávry se mohou opět těšit na zpřístupněnou romantickou terasu, kde se bude servírovat [...]

Březen 14, 2016 Gastronomie
Bílé plus_foto 4

Zabraňte alergiím, začleňte pevnou stravu u malých dětí již po ukončeném 4. měsíci

Alergie na mléčnou bílkovinu je v našich krajích poměrně vzácná. Alergická reakce je výslednicí genetické predispozice, která je ovšem dotvořena vlivem vnějšího světa. A to hlavně v období těsně po narození. Proto by především maminky měly dbát na to, kdy a čím [...]

Březen 9, 2016 Gastronomie, Pro děti
MAKRO_mistrovství v otevírání ústřic_2016

Tip na akci: 15. Mistrovství v otevírání ústřic (sobota 2. 4. 2016)

Rádi bychom vás pozvali na 15. MAKRO Mistrovství v otevírání ústřic, které proběhne v sobotu 2. 4. 2016 od 13 hodin na Staroměstském náměstí v Praze v rámci Velikonočních trhů.Šéfkuchaři ze všech koutů České republiky se pokusí o  překonání českého rekordu v otevření 30 ústřic na čas. Návštěvníci akce budou mít možnost tuto afrodiziakální pochoutku na [...]

Březen 5, 2016 Aktuality a pozvánky
CrossCafe_pikolo

Pikolo nastartuje váš den!

Také někdy cítíte potřebu rychlého nastartování, kterou řešíte kávou? Pro tyto případy je vhodné zvolit kávu menšího objemu, koncentrovanější dávka kofeinu poskytne tu správnou „vzpruhu“. V těchto případech doporučujeme navštívit český kavárenský řetězec CrossCafe. V jejich nabídce si zvolte kávu, která [...]

Únor 26, 2016 Gastronomie
bus_ochutnavka

Britský řetězec Iceland přiváží ve své kampani reálný anglický autobus

Britský obchodní řetězec Iceland spouští nový bonusový program. Nakupujte chytře, jezte zdravě a ještě ušetřete!Řetězec supermarketů  Iceland ve své nové kampani využívá autentický anglický double- decker, legendární patrový autobus, který pří své okružní cestě po obchodech Iceland nabízí ochutnávky typických [...]

Únor 19, 2016 Koktejl
srdce_tyčinky

Tyčinky Fit müsli – zdravý dárek od srdce

Druhý únorový týden je na celém světě věnován oslavám lásky a všech zamilovaných. Na neděli 14. února připadá, mnohými opěvovaný a u některých zrovna ne moc oblíbený, Den svatého Valentýna. Pokud patříte mezi jeho příznivce, jistě již netrpělivě vymýšlíte dárek [...]

Únor 8, 2016 Gastronomie