BB Box od Bageterie Boulevard má za sebou nejsilnější čtvrtletí v historii. Služba rozvezla mezi české firmy, úřady a instituce tisícovky objednávek a získala stovky nových zákazníků. K růstu mimo jiné pomáhá také transformace segmentu firemního občerstvení. Za to v roce [...]
Nestíháte vařit? Nemáte energii stoupnout si večer ke kuchyňské lince a vymýšlet, co lehkého a zároveň teplého si dát k večeři? Podívejte se na následující recepty ze surovin bohatých na bílkoviny a zeleninu. Pochutnáte si a ještě vás zasytí. KRÉMOVÉ „RIZOTO“ [...]
Duben 13, 2019
Gastronomie
Zmrzlinu si můžete vychutnat na mnoho způsobů. Není jen sladkou tečkou za obědem, poledním osvěžením v horkém dni. Prima zmrzlina vyrábí vše s láskou pro každého i pro každou situaci. Základním stavebním kamenem všech receptur jsou kvalitní a poctivé suroviny. Tvaroh, smetana, [...]
Duben 6, 2019
Gastronomie
V dnešní době se silně apeluje na omezení konzumace masa s cílem pozitivně ovlivnit zdraví a zmírnit ekologické dopady vysoké spotřeby živočišných zdrojů. Veganství a vegetariánství je stále populárnějším způsobem životního stylu, jedná se ale o velmi specifické způsoby stravování. Kampaň „Rostlinné pondělí“, [...]
Březen 30, 2019
Gastronomie
Každý z nás se nějakým způsobem věnuje svému zdraví. Někdo méně někdo více. V průběhu našeho života řešíme spoustu situací, týkajících se našeho zdraví. Dbáme na zdravý životní styl, nekouříme, snažíme se omezit tučné výrobky, do jídelníčku zařazujeme více ovoce, zeleniny a [...]
Březen 30, 2019
Krása a zdraví
Jarní kuchyně se odjakživa nesla ve znamení libového masa, čerstvé zeleniny a voňavých bylinek. V tom spočívá její kouzlo a síla. Právě jaro je ideální období, kdy odlehčit jídelníček, pročistit trávicí systém a třeba u toho i shodit pár kil. Inspirujte se [...]
Březen 24, 2019
Gastronomie
Věděli jste, že je med významným antioxidantem a životabudičem? Jedna kávová lžička denně působí blahodárně na celý lidský organismus. V České republice je ale spotřeba medu o mnoho nižší, než by měla být. Za rok totiž průměrný Čech spotřebuje 0,9 kilogramů. [...]
Z důvodu závažných nedostatků v hygieně výrobního procesu přišel o značku Regionální potravina mléčný výrobek Pomazánek výrobce Ing. Jana Junka z Přimdy. Výsledné laboratorní hodnoty zjištěné kontrolou SVS nevyhovují mikrobiologickým kritériím pro potraviny.Značka Regionální potravina je prestižní ocenění, které si zaslouží jen kvalitní potravinářské a zemědělské [...]
I sebelepšímu kuchaři občas dojde inspirace, a tak často hledá v ověřených receptech. Tentokrát ale vyzkoušejte změnu a dejte ve své kuchyni prostor k experimentům. Připravte si k večeři skvělé bánh mì bagety s arašídy, jejichž jednoduchá příprava a skvělá [...]
Odpolední svačina se stále podceňuje, a to je velká chyba. Měla by totiž tvořit 15 procent z celkového denního příjmu potravy, ale co by mělo být její součástí? Rozhodně například šunka. Nikdy neuděláte chybu, pokud sáhnete po produktech LE & CO. [...]