ijournal.cz

Rubrika"potraviny na trhu" Tag

snidane

Medovou dietou k vysněné postavě a ku zdraví

Medová dieta je velice jednoduchá a přitom chutná. Med vám pomůže k vysněné postavě ale také díky velkému množství živin a vitamínů posílí vaši imunitu, pomůže při rýmě a nachlazení, detoxifikaci organismu, podpoří funkci jater, žlučníku a tlustého střeva, díky svým [...]

Březen 30, 2022 Krása a zdraví
3x500g

Soutěž o tři dárkové sady s medem MEDOKOMERC

Vyzbrojte své tělo medovým štítem!V těchto dnech, kdy jsme neustále ohrožováni mnoha viry a bakteriemi, sahá mnoho lidí po zdravých potravinách, jako jsou ovoce a zelenina, ze kterých tělo čerpá prospěšné vitamíny a minerály. Potravinou, na kterou se v souvislosti s [...]

Březen 28, 2022 Soutěže
MENU_GOLD_Salat_z_cocky_beluga_s_cervenou_repou

Jarní jídelníček postavte na sezónních potravinách

Většina z nás ke konci zimy pocítí značnou únavu a pokles odolnosti vůči nemocem, typický důsledek nedostatku slunečního svitu a pro zimní měsíce typického „hřešení“ v podobě jednoduchých cukrů a bílé mouky. Pokud si přejeme ve zdraví a plní energie přejít ze [...]

Březen 22, 2022 Gastronomie
gazpacho

Gurmánské toulky Španělskem

Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější destinace u nás. Není divu, celoročně příjemné počasí je vzdálené jen necelé tři hodiny v letadle a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem a pitím láká na prodloužený víkend i mimo letní sezónu. [...]

Březen 17, 2022 Gastronomie
Kinder_Chocolate

Velikonoční mlsání s čokoládami Kinder

Svátky jara už se konečně blíží a s nimi opět přichází i veselá velikonoční edice Kinder! Obdarovat malé koledníky i celou rodinu můžete lahodnými čokoládovými figurkami, neodolatelnými Kinder vajíčky a spoustou dalších originálních pochoutek. Velikonoční edice Kinder bude podpořena TV [...]

Březen 10, 2022 Gastronomie
Peče celá země

Dalších deset provoněných sobot. Od 12. 3. už podruhé Peče celá země

Kdo je nejlepším amatérským pekařem v Česku? Souboj o titul odstartuje už v sobotu 12. března ve 20:10 hodin, kdy se na Jedničce České televize divákům představí aktuální finálová dvanáctka druhé řady soutěže Peče celá země. Hodnocení jejich výkonů se [...]

Březen 7, 2022 TV
steak

Zrání hovězího si můžete zkusit i doma

Zrání je jedním ze základních pilířů kvality masa a jeho kulinářské přípravy. Není to přitom nic těžkého a můžete si to zkusit i doma. Jak na domácí zrání kvalitního hovězího jsme se zeptali řeznického mistra Martina Styka z Maso Uzeniny Polička. Proč [...]

Únor 27, 2022 Gastronomie
MENU_GOLD_Kureci_stehynko_s_ryzi_parboiled

Parboiled, loupaná rýže s největším množstvím vitaminů a minerálů

Hlavní rozdíl mezi neloupanou a loupanou rýží je obsah vitaminů a minerálů. Po odstranění slupky loupaná tzv. bílá rýže ztrácí velkou část vitaminů a minerálů, ale její příprava je výrazně rychlejší. Parboiled je sice rýže loupaná, ale vyniká vysokým obsahem [...]

Únor 24, 2022 Gastronomie
Přemek Forejt pro McDonald's

McDonald’s oznamuje největší šéfkuchařskou spolupráci roku. Nebude se vařit, ale kontrolovat

Oblíbený šéfkuchař Přemek Forejt se spojil se sítí restaurací rychlého občerstvení McDonald‘s. Během tříleté spolupráce se tak veřejnost spolu s Přemkem podívá pod pokličku výrobním procesům oblíbených produktů McDonald‘s. Pomyslná funkce „kontrolora kvality“ bude zahrnovat i návštěvy u dodavatelů a testování [...]

Únor 20, 2022 Zajímavosti
WIFI POSÍLÁNÍ

Tradiční zabijačka je v ohrožení

Zabijačky vyplňují v českých zemích již po staletí období mezi Vánocemi a Velikonocemi a po nich následuje masopust, který začíná Popeleční středou připadající letos na 2. března. Hlavním důvodem této tradice je, že lidé měli v zimních měsících více času a maso [...]

Únor 19, 2022 Koktejl