ijournal.cz

Rubrika"novinky potravin" Tag

Foto_Rio Mare Insalatissime s těstovinami

Novinka: Rio Mare přináší tuňákové saláty pro každou příležitost

Ochutnejte oblíbené tuňákové saláty Rio Mare Insalatissime v novém praktickém balení s vidličkou. Kvalitního tuňáka Rio Mare si vychutnáte s různými příchutěmi kdykoliv a kdekoliv. Skvěle se hodí pro každou příležitost, ať už jste v práci, na cestách nebo míříte na dovolenou. [...]

Červen 30, 2016 Gastronomie
dovolena s legracii

S revolučními jídly od LeGracie se i obyčejná dovolená změní na all-inclusive

Přichází léto, čas dovolených a cestování, kdy si přejeme odpočinout od dennodenních povinností a užít si volno plnými doušky. To poslední, co chceme, je strávit celé dny u sporáku a vyvařovat. Naštěstí je tu novinka, která přišla na trh v [...]

Červen 11, 2016 Gastronomie
Recept_Dokrupava.cz_Chia_razenka_krevety_koriandr

Chia raženka – novinka, která potěší pečivové labužníky, grilovací nadšence i odborníky na výživu

Nová chia raženka je typickým zástupcem vícezrnného pečiva, které by nemělo chybět v jídelníčku celé řady lidí. Vícezrnné pečivo se nachází někde na půli cesty mezi bílým pečivem a pečivem celozrnným, které obsahuje minimálně 80 % celozrnné mouky. Vícezrnné pečivo [...]

Červen 7, 2016 Gastronomie
TARTALETKA_LESNI_SMES

Letní novinky francouzského pekařství Paul – tartaletky, ovocné pokušení

Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální a nejchutnější podobě! Letní novinky doplňují nové řady francouzských chlebů.Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li [...]

Květen 30, 2016 Gastronomie
Vitafit jaro

Oslavte Světový den mléka jarní soutěží s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Mléko a mléčné výrobky patří mezi základní skupiny potravin. Doporučuje se, aby mléko nebo mléčné výrobky byly každodenní součástí jídelníčku starších a dospívajících dětí. Je to komplexní potravina, obsahující všechny tři základní živiny (bílkoviny, tuky a sacharidy), prakticky celé spektrum [...]

Květen 8, 2016 Soutěže
image001

Nutella® a Snoopy? Proč ne!

Nutella® přichází na trh s unikátní limitovanou edicí, která nadchne nejenom všechny milovníky lahodné lískooříškovo-kakaové pomazánky, ale i fanoušky Snoopyho a jeho roztomilých kamarádů. Od května tak budete mít jedinečnou příležitost nasbírat celou sérii designových sklenic se 4 různými motivy komiksových [...]

Květen 7, 2016 Gastronomie
KRAJANKA_ZAKYSKA

Oblíbená Krajanka v novém jednoduše poctivá

Český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka přichází na trh se dvěma novinkami a redesignem obalů. Podstata výroby však zůstává nezměněna, Krajanka využívá jednoduchých receptur, jsou pro ni důkladně vybírány jednotlivé ingredience a její zpracování je jednoduše poctivé. Nic složitého, [...]

Duben 24, 2016 Gastronomie
Slim pasta

Britská značka SLIM PASTA – revoluce nejen v hubnutí

Britská značka Slim Pasta je nízkokalorická náhražka těstovin a rýže, ale obsahuje až o neuvěřitelných 94% kalorií méně, než tyto běžně dostupné suroviny. Navíc je přirozeným zdrojem glukomannanu – látky, používané ve výživových doplňcích usnadňujících redukci váhy. Studie uvádějí, že [...]

Duben 17, 2016 Gastronomie
Manner Wiener Gruß

Novinky firmy Manner na českém trhu

Vídeňská firma Manner uvádí na český trh také v letošním roce několik novinek. Manner Milch Haselnuss Vollkornflakes jsou křupavé Manner oplatky v praktickém balení na cesty s  jemným mléčným krémem v náplni a vrstvou lísko-oříškového krému. Oplatky obsahují křupavé celozrnné vločky. Milch-Schoko-Cocos [...]

Duben 12, 2016 Gastronomie
Prima_Pegas horke maliny_novinka_65,00 Kc

PRIMA pravé české léto na smetanové vlně

Značka Prima zmrzlina si na složení svých zmrzlin velmi zakládá a nespokojí se s náhražkami. Poctivá smetana, tvaroh, mléko, pravé ovoce. To jsou jedny z hlavních surovin, které se podílejí na jejich autentické a nezaměnitelné chuti. Prima zmrzlina každoročně představuje několik novinek, [...]

Duben 10, 2016 Gastronomie