Paštiky od Rio Mare se vyznačují kvalitním složením a použitím vytříbených surovin bez konzervantů. Pochoutky jsou snadno roztíratelné, mají jemnou konzistenci a najdete je v praktickém a snadno otevíratelném balení dvou konzerv, které uspokojí malý i velký hlad. Výrobky Rio [...]
Dnešní pivaři jsou nároční a chtějí výraznější a plnější piva. Nošovičtí sládci se rozhodli vyjít vstříc tomuto požadavku i v kategorii výčepních piv a uvádí na trh hořké osvěžení Radegast Rázná 10. Novinka z nošovického pivovaru je osvěžující a přitom chuťově bohaté [...]
Červenec 3, 2017
Gastronomie
POLÉVKY BYCHOM MĚLI JÍST I V LÉTĚ, JSOU VÝZNAMNÝM ZDROJEM VODY A ŽIVINMáte pocit, že polévka k létu nepatří? Ba, naopak! Polévky jsou velice zdravé a ani v létě bychom na ně neměli zapomínat, protože dodávají tělu důležité látky, vodu i energii. Většina [...]
Červen 30, 2017
Gastronomie
Zvědavost nám dává chuť objevovat. A vždycky nás zavede o kousek dál. A je to právě zvědavost, díky které jsme objevili neobvyklé a osvěžující spojení kávy a citrusové limonády. Dali jsme mu název Mazagrande. Je to čistě přírodní jemně perlivý nealkoholický [...]
Červen 23, 2017
Gastronomie
Společnost Atoz Marketing Services na slavnostním galavečeru vyhlásila výsledky marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka, který už sedmnáctým rokem oceňuje inovace na českém trhu. Předávání ocenění proběhlo i letos v Kině Lucerna v Praze a hosty jím po loňském úspěchu provedl [...]
Jsou tenké, lehké, plné kukuřice a hlavně BIO. Řeč je o pufované novince společnosti RACIO, Kukuřičných chlebíčcích, které si můžete od letošního jara vychutnat v BIO kvalitě. Díky svému složení jsou vhodné i pro celiaky a vegany, ale potěší každého, komu [...]
Květen 31, 2017
Nezařazené
Bohušovická mlékárna v loňském roce uvedla na trh jedinečnou novinku, celosvětově oblíbený proteinový výrobek SKYR. SKYR je fermentovaný mléčný produkt, který má již více než tisíciletou tradici v islandské kuchyni, a jeho obliba stoupá i u nás. Nyní k neochucené variantě a stávajícím [...]
Květen 28, 2017
Gastronomie
Většina z nás si se slovenskou kuchyní vybaví tradiční brynzové halušky. Tentokrát přinášíme dva recepty, o které se s námi podělili pánové Tomáš Tejbus a Jaroslav Žídek. Oba šéfkuchaři se snaží při tvorbě receptů klást důraz na využívání lokálních surovin. Hosté od [...]
Květen 23, 2017
Gastronomie
Mlékárna Valašské Meziříčí přichází ve svém výročním roce na trh s novinkou v podobě Acidofilního vanilkového mléka s cereáliemi a lněnými semínkyV roce, kdy Mlékárna Valašské Meziříčí slaví dvacáté páté výročí svého založení, přichází na trh s novinkou. Po úspěšném zavedení Acidofilního mléka s cereáliemi [...]
Květen 4, 2017
Gastronomie
Skvělé letní osvěžení, to jsou oblíbené shaky KFC. Pro letní sezónu 2017 přibude novinka v podobě třešňové varianty. KFC shake, kombinace vanilkové zmrzliny a jedné z pěti oblíbených příchutí, si od svého uvedení na trh získal mnoho fanoušků. Na své si přijdou [...]
Květen 3, 2017
Gastronomie