ijournal.cz

Rubrika"novinky potravin" Tag

Panzani

Panzani uvádí na trh prémiové vaječné těstoviny Selezione di Chef

Panzani přichází na trh s novou prémiovou řadou těstovin Selezione di Chef. Unikátní know-how a domácí výrobní postup zaručují nadýchanější a vláčnější těstoviny, které chutí a vlastnostmi mohou směle konkurovat čerstvým těstovinám. Panzani zároveň rozšiřuje řadu omáček na těstoviny s rajčatovým [...]

Červen 28, 2021 Gastronomie
COLD BREW_PAUL

COLD BREW – výjimečný zážitek z kávy

Mysleli jste si, že připravit skvělou kávu je možné pouze s použitím horké vody? V tom případě jste ještě neochutnali cold brew. Jedinečnost Cold brew PAUL spočívá v jeho přípravě. Speciálně umletá kolumbijská káva je 16 hodin louhována ve studené vodě a poté [...]

Červen 27, 2021 Gastronomie
Cinzano-představení-drinků-Sladké-léto-foto-Vojtěch-Kába-drink

Sladké léto v Česku! Cinzano přichází s osvěžujícími novinkami

Tři nové osvěžující alkoholické nápoje z řady Sladké léto – Cinzano Tonic, Cinzano Rosé a Cinzano Ginger míří do České republiky! Spojení Cinzana, toniků, velkých kostek ledu s čerstvým ovocem a bylinami tvoří nepochybně nejlahodnější osvěžení tohoto léta. A každý z nás [...]

Červen 25, 2021 Gastronomie
sklenice limeta serving

Moře čiré chuti. To je nový Viper!

Viper Hard Seltzer – těžko se říká, lehce se pije. Unikátní nápoj, volně přeložený jako alko soda, se stal hitem v Americe i jinde ve světě. Nyní přichází také do Česka a přináší s sebou perlivé osvěžení s jemnou příchutí limetky nebo brusinky. [...]

Červen 4, 2021 Gastronomie
kari s rýží

Slim Pasta – nízkokalorické konjakové přílohy

Vynechávání příloh se z dlouhodobého hlediska nevyplácí a může vést ke zdravotním komplikacímV honbě za vysněnou postavou je úplné vynechání příloh bez jejich adekvátní náhrady jedním z nejčastějších kroků, ke kterému se při hubnutí lidé uchylují. Tato radikální změna se [...]

Červen 1, 2021 Gastronomie
Jídlo téma luštěniny. Hotel v centru Brna. Šéfkuchař Patr Svoreń.

Černá perla mezi luštěninami

Luštěniny patří mezi potraviny, které by se v našem jídelníčku měly objevovat několikrát týdně. Bohužel na talířích Čechů jsou k vidění spíše zřídka, a to je škoda! Jestli jste ještě nenašli čočku, která by vám zachutnala, pak vyzkoušejte černou perlu mezi luštěninami – [...]

Květen 19, 2021 Gastronomie
Melta

Melta – tradiční nápoj do moderní doby

Tradice cereálních nápojů obohacených praženou čekankou sahá až do Francie 19. století. Původně měly nahradit kávu v dobách, kdy byla z nejrůznějších důvodů nedostatková. I když je v současnosti káva široce dostupná, neztrácí cereální nápoje na významu. Naopak, jejich obliba dnes [...]

Květen 15, 2021 Gastronomie
Nanuk-Lotus-Bicoff-v-bílé-čokoládě

Nanuk Lotus Biscoff nově i v bílé čokoládě!

Tajemství oblíbených sušenek Lotus Biscoff zná nejeden z nás – jejich jedinečná karamelizovaná chuť, křupavost a originální tvar jsou už doslova ikonické. Nedávno značka představila také smetanové zmrzliny v kelímku i na dřívku a nyní se k nanuku s mléčnou belgickou čokoládou přidává ještě nanuk [...]

Květen 12, 2021 Gastronomie
Jehněčí_kebab

Vitana zahájila grilovací sezonu. Děkuje ženám a přináší inspiraci na světové dipy

Ač je květnové počasí nestálé a slunných, teplých dní je zatím pomálu, grilovací sezona na sebe čekat nenechá. Češi začínají grilovat na zahradách, dvorcích, parcích, někteří si vystačí i s balkonem. Každá žena ví, že základem grilování jsou kvalitní suroviny, k nim [...]

Květen 8, 2021 Gastronomie
SKYR_letní edice

Dopřejte si letní osvěžení v podobě Skyru ananas – kokos a malina

Existuje nějaké tropické ovoce, kterému by to v kombinaci s kokosem ladilo více než ananasu? Zřejmě ne.       A právě proto se pod víčkem jedné z příchutí letní edice bohušovického SKYRU ubytovaly společně. Druhá limitka naopak potěší všechny, kdo si na [...]

Květen 4, 2021 Gastronomie