ijournal.cz

Fit díky přírodě

red Zdroj: www.greenidea.cz 17.10.2024 Krása a zdraví

Pojďte s námi dosáhnout dlouhověkosti! Je skvělé dožít se vysokého věku, ale nesmíme zapomínat na kvalitu života. Bez bystré mysli, životní energie, duševní pohody a tělesného zdraví si vysoký věk neužije nikdo z nás.

ADAPTO GREEN a TL GREEN od Green idea jsou doplňky stravy, které společně tvoří dokonalou dvojici na cestě k dlouhověkosti v psychické a fyzické pohodě. Kombinace pečlivě vybraných adaptogenních bylin, hub a dalších aktivních složek má synergický účinek. To znamená, že se jednotlivé složky ve svých účincích navzájem podporují.

ADAPTO GREEN a TL GREEN jsou jedinečnou novinkou na českém trhu, postavenou čistě na přírodní bázi, která přirozeně podporuje vitalitu, dlouhověkost a celkovou pohodu.

 

Adapto GreenADAPTO GREEN
Unikátní bylinná kompozice z řady LONGEVITY pro lepší adaptaci organismu nejen na stresové situace a zlepšení odolnosti.

Adaptogeny jsou speciální skupinou rostlin a hub, které pomáhají lépe se přizpůsobit stresovým situacím a adaptovat se na změny. Podporují odolnost vůči stresu a přispívají k celkovému zlepšení tělesné a duševní pohody. Adaptogeny harmonizují organismus a mohou dostávat fyziologické hodnoty do normálu.

DPC 998 Kč, 90 tobolek
www.greenidea.cz


Adapto Green obsahuje:

Adapto green obsahuje

TL GREEN
Unikátní bylinná kompozice z řady LONGEVITY podporující činnost enzymu telomeráza.

TL GreenTelomery jsou ochranné konce chromozomů, které hrají zásadní roli v ochraně DNA během buněčného dělení. Každým dělením buňky se telomery zkracují, což přispívá k procesu stárnutí.

Telomeráza, enzym schopný telomery chránit, ale také prodlužovat, hraje důležitou roli v udržení zdraví buněk. Správným životním stylem a podloženými vědeckými přístupy můžeme k aktivitě enzymu přispět. Tento objev naznačuje, že genetika nemusí být neúprosným diktátorem našeho stárnutí.

TL Green obsahuje složky, které podporují zdraví buněk a přispívají k jejich ochraně před předčasným stárnutím.

DPC: 998 Kč, 90 tobolek
www.greenidea.cz


Faktory urychlující zkracování telomer:

Stres
Kvalita spánku
Kouření
Obezita
Nedostatek cvičení
Nezdravá strava
Nekvalitní životní prostředí
Povaha práce
Stav telomer rodičů v době početí

 

TL Green obsahuje:

TL Green obsahuje

Green_idea_AdaptoGreen_TLGreen_duopack_1498Kč

DUOPACK – ADAPTO GREEN + TL GREEN

Cenově zvýhodněný set doplňků stravy pro dlouhověkost v psychické a fyzické pohodě.

DPC: 1 498 Kč
www.greenidea.cz

 

 

 

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: www.greenidea.cz