ijournal.cz

Objevte nové vánoční vůně, které probudí vaše smysly

red Zdroj: www.kvalitniesence.cz 7.10.2024 Hi-tech a bydlení

Vánoce již pomalu klepou na dveře a rodinná firma Bugala přichází s vánočními novinkami, které potěší všechny milovníky Vánoc a krásných vůní. Tři nové vonné oleje – Šťastné a veselé, Adventní večer a Zimní kouzlo – vám doma jako mávnutím kouzelného proutku vykouzlí tu pravou sváteční atmosféru. Nové vonné esence jsou ideální nejen jako dárek pro vaše blízké, ale jsou určené i pro vás a vaši vánoční pohodu. Kromě těchto novinek je v prodeji také dárková sada Vánoční, která je ideálním voňavým překvapením pod stromeček. Ta obsahuje tři speciálně vybrané vonné oleje (Kouzlo Vánoc, Vánoční a Vánoční pohádka), díky kterým si naplno užijete kouzlo vánočních svátků. Všechny produkty jsou k dispozici na stránkách www.kvalitniesence.cz a ve vybraných prodejnách.

 Vánoční dárková sada vonných olejů Bugala



Tři novinky mezi vánočními vonnými oleji

  • Vonný olej Šťastné a veselé vás ihned přenese přímo do třpytivého dění vánočních svátků, kdy je domov plný tepla, radosti a nádherných vůní, které k tomuto období neodmyslitelně patří. Vůně začíná svěžími ovocnými tóny jablka a kiwi, které přináší lehkost a hravost. V srdci ucítíte sladkou broskev v kombinaci s kořenitým hřebíčkem, což evokuje tradiční sváteční koření. Základ pak tvoří hřejivá směs vanilky a skořice, která dokonale zútulní každý prostor. Takže šťastné a veselé!
  • Svět se ztiší, kolem září světla a milé tváře našich nejbližších. Nádherný vonný olej Adventní večer poskytne prostor pro tuto jedinečnou a sváteční atmosféru. Ten nejkouzelnější večer v roce si zaslouží vůni klidu a pohody jako stvořenou pro nezapomenutelná rodinná setkání. Vůně začíná osvěžujícími tóny hřebíčkua eukalyptu, které vás přenesou do zimní přírody. V srdci vůně ucítíte harmonii jehličnanů a skořice, jež připomínají teplo domova. Základ tvoří hřejivé cedrové a borovicové dřevo doplněné o sladkou vanilkua tajemnou pačuli, které jsou přímo neodolatelné.
  • Jak proměnit chladný večer v útulný a hřejivý domov? Venku padá sníh, v krbu praská dřevo… Jen si to představte! Tomu už snad nic nechybí. Nebo možná přece jen něco ano! Vonný olej Zimní kouzlovnese úžasnou harmonii a klid do dlouhých zimních večerů. Vůně začíná osvěžujícími tóny anýzu, pomeranče a mandarinky, které jsou jako svěžest chladného zimního rána. V srdci pak dominuje hřejivá kombinace hřebíčku, skořicea koriandru, jež připomíná teplo rodinného krbu. Základ vůně tvoří hluboké tóny jedle, borovice a vanilky, které přináší ten pravý klid a harmonii.

 

Vánoční sada vonných olejů promění domov v magický svět plný radosti a štěstí

VánVÁNOČNÍ sada vonných olejůoční sada obsahuje 3 vonné esence – Kouzlo Vánoc, Vánoční a Vánoční pohádka. Kouzlo Vánoc vás přenese do světa tradic a jiskřivé atmosféry vánočních svátků – kořenitá vůně a hřejivý badyán je kombinací úžasné pohody a špetky napjatého vánočního očekávání. Vánoční vonný olej v sobě snoubí nádhernou vůni pomeranče, vanilkového lusku a skořice – tato vůně vás naladí na Vánoce se vším všudy. Vonný olej Vánoční pohádka je pozvánkou do pohádkového světa plného kouzel a dobrodružství – citrusová svěžest bergamotu, pomeranče a mandarinky spolu s teplou skořicí, jasmínem, silným cedrem a jemným santalem promění domov v magický svět plný radosti a štěstí.

Vonné oleje Bugala jsou pečlivě namíchanou směsí éterických olejů a aromatických esencí. Jejich parfémové kompozice vynikají vysokým obsahem vonných složek (40–60 %), což zajišťuje intenzivní a dlouhotrvající vůni. Při jejich výrobě je kladen důraz na výběr těch nejkvalitnějších surovin a precizní míchání jednotlivých ingrediencí. Výsledkem jsou harmonické a dokonale vyvážené vonné oleje.

 

Více informací naleznete na www.kvalitniesence.cz a na Facebooku.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: www.kvalitniesence.cz