ijournal.cz

Obohaťte kuchyňský interiér o černé doplňky

red Zdroj: Grohe 28.9.2024 Hi-tech a bydlení

Černá je v poslední době stálicí mezi trendy interiérového designu a nevyhýbá se ani kuchyni. Kuchyně v černé barvě vidíme čím dál tím častěji na instagramových feedech, v designových magazínech a domácnostech milovníků moderního Matte Black

Co se týká aktuálních trendů v interiérovém designu, zdá se, že černá je nová bílá. Černá je skvělou barvou v kombinaci s minimalistickými interiéry, kterým dodává elegantní a současně dramatický prvek. Už jeden černý kousek dokáže interiér zcela proměnit. Zejména proto, že tuto populární barvu lze snadno kombinovat s dalšími odstíny a barvami. Díky otevřeným a prostorným konceptům se kuchyně stává středem pozornosti a dokonalým místem pro designové kousky.

 

Vizuální klenot do kuchyně

Černá barva prostor opticky zmenšuje. Proto by celá černá kuchyňská linka neměla být v malých místnostech. Černé v kuchyni se ale vzdávat nemusíte. Vyzkoušejte alespoň černé kování na dvířkách, volně stojící černé spotřebiče nebo zajímavý obklad. Perfektní způsob, jak kuchyň ozvláštnit, představují kuchyňské baterie. Vodovodní baterie v černé barvě dodají prostoru osobitost. V interiéru působí moderně a jsou designově nadčasové. Hodí se do kuchyně jakéhokoliv stylu, ať už preferuje moderní, industriální nebo rustikální kuchyňský nábytek. Do prostoru přidají jemný kontrast a vyčlení kuchyňskou zónu jako elegantní prostor. Vyniknou jako doplněk k dřezům z granitu nebo keramiky, do kuchyní tmavě laděných nebo k dotvoření kontrastně laděného prostoru. Ideální je, pokud si vyberete novou baterii společně s dřezem.

Překvapivě u černých baterií neplatí, že by se hůře udržovaly. Pokud si vyberete černý matný povrch, není potřeba ho tak často leštit, aby vypadal dokonale. Stačí málo, omytí mýdlovou vodou a důkladné osušení měkkým hadříkem, aby se netvořily kapky.  Při výběru se zaměřte na kvalitní baterie, které jsou odolné proti poškrábání a mají kvalitní povrch, který vám usnadní jejich údržbu. Nové baterie vám mohou nabídnout celou řadu funkcí. Dnes už je téměř samozřejmostí vybavení perlátorem, který vám zajistí úsporu vodu. Tu provzdušní a vy ji tak spotřebujete mnohem méně. V kuchyni jsou skvělým pomocníkem baterie s výsuvnou sprškou. Díky ní bez problémů opláchnete větší hrnce, plechy nebo dokonale umyjete dřez. Při nedostatku místa sáhněte po flexibilní baterii s otočným elastickým ramenem, kterým nastavíte výšku a úhel pro mytí nádobí.

Phantom_black_NO_8_4_3

Mezi nejmodernější baterie patří ty s filtračním a chladícím systémem.

Kuchyňské baterie jsou jedním z nejčastěji používaných produktů v domácnosti. Proto společnost GROHE, přední světová značka kompletních koupelnových řešení a kuchyňského vybavení, věnuje mimořádnou pozornost odolnosti svých povrchů, aby se ujistila, že tyto povrchy obstojí ve zkoušce času. Objevte elegantní jednoduchost kolekce GROHE Black ve dvou variantách: Matte Black a Phantom Black.

Díky technologii trojího lakování byly všechny výrobky GROHE Phantom Black vylepšeny, aby byly trvanlivější a odolnější proti korozi, vyblednutí a poškrábání než černé varianty ošetřené práškovou barvou. Kromě toho černá barva Phantom Black lépe odpuzuje viditelné otisky prstů. Baterie vyžadují tedy méně čištění a snadno se udržují.

Produkty GROHE v barvě Matte Black s jednovrstvým práškovým lakováním jsou dostupnější, přesto však skvělou volbou pro každodenní použití v domácnosti. Barva je decentní, snadno se začlení do stávajícího interiéru a bude vám sloužit mnoho následujících let po nákupu.

 

dřezová baterieDodejte své kuchyni okamžitý vzhled v podobě – a barvě – elegantní pákové baterie GROHE Start v matně černé barvě Matte Black!

Start Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE

dřezová baterieS pákovou dřezovou baterií GROHE Eurosmart v barvě Matte Black budete mít jednoduchý, ale stylový design – a získáte všechny uživatelsky přívětivé funkce a čisté řemeslné zpracování, které očekáváte. Nízká výtoková trubice se plynule otáčí v rozsahu 140˚, čímž nabízí větší flexibilitu u dřezu, aniž by narážela do okolních stěn. 

Eurosmart Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE


dřezová bateriePro rušnou moderní kuchyni potřebujete baterii, která vypadá velmi stylově a funguje opravdu dobře. Vítejte u kuchyňské baterie GROHE Essence Professional v přízračné černé barvě Phantom Black, která má výrazný industriální styl, jenž vylepší každý prostor, ale také skutečnou vnitřní krásu, protože je vybavena skvělými funkcemi. 

Essence Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE

Baterie GROHE Essence dřezová baterieSmartControl v barvě Phantom Black s lehkým dotykovým ovládáním namísto pákové rukojeti přináší do vaší kuchyně elegantní moderní vzhled. Funkce SmartControl umožňuje zapnout a vypnout vodu stisknutím tlačítka – například zápěstím nebo loktem, což je velmi pohodlné, když máte špinavé ruce nebo držíte pánev. 

Essence SmartControl Dřezová baterie s technologií SmartControl | GROHE

 

Sledujte na sociálních sítích:Facebooku, Twitteru, Instagramu, LinkedIn a YouTube

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Grohe