ijournal.cz

Vychutnejte si novou limitovanou edici Tic Tac Apple Sour a vyberte další příchuť

red Zdroj: Ferrero Group 30.9.2024 Gastronomie

Tic Tac Tic Tac Apple Sourje parťák pro jakoukoliv příležitost. Dodá vám pocit svěžesti a sebevědomí, zlepší vám náladu a je také skvělý pro sdílení s přáteli. Nenechte si proto ujít novou limitovanou edici Tic Tac Apple Sour s příchutí kyselého jablka. Potěší vás šťavnatou ovocnou chutí, která vám rozzáří i ten nejšedivější den.

Novinka Tic Tac Apple Sour připraví všem fanouškům oblíbeného dražé perfektní a nezapomenutelný zážitek. Je plná intenzivních chutí – tenká vrchní vrstva je příjemně sladká a svěží a uvnitř vás čeká příjemně kyselá jablečná chuť. Limitovaná edice Tic Tac Apple Sour bude v prodeji od října v baleních T1 a T110 a podpořena bude online, na sociálních sítích i v místě prodeje.

Kromě novinky si ale můžete dopřát i osvědčenou klasiku. Tic Tac Mint je sázkou na jistotu, když potřebujete osvěžit nejen po těle, ale i na duchu. Pro milovníky citrusové svěžesti je tu zase Tic Tac Orange Flavour s lahodnou pomerančovou příchutí. Máte kromě ovoce rádi i trochu překvapení? Sáhněte po Tic Tac Fruity Mix s příchutěmi jahoda, třešeň, limetka a marakuja, a pokaždé můžete napjatě čekat, na kterou příchuť zrovna narazíte.

Tic Tac
A to ještě není vše! Během října a listopadu budete mít v rámci kampaně „Vyber další limitovanou příchuť Tic Tac“ také možnost rozhodnout, jak bude chutnat příští limitka. Vybírání nebude lehké, ve hře je hned pět neodolatelných ovocných příchutí – intenzivní Kyselé hrozny, sladké Dračí ovoce, osvědčená dvojka Zázvor–Citron, svěží Citronový sorbet a exotické duo Mango–Limeta. Hlasování bude probíhat na sociálních sítích (Facebooku a Instagramu) značky Tic Tac. Už víte, která u vás zvítězí?


 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Ferrero Group