ijournal.cz

S blížícím se otevřením prodejny přijme Primark v Metropoli Zličín více než 150 nových kolegů

red Zdroj: Primark 13.9.2024 Rady, tipy, názory

-        Primark před otevřením své další české pobočky v pražském nákupním centru Metropole Zličín nabírá nové zaměstnance.

-        Společnost nabízí více než 150 pracovních příležitostí na pozice asistentů prodeje i vedoucích pracovníků.


Módní řetězec Primark ještě v tomto roce otevře svůj třetí obchod v České republice a druhý v Praze. Společnost zahájila nábor na více než 150 pracovních pozic včetně asistentů prodeje a vedoucích pracovníků.

Primark 

V nové prodejně, která se nachází v nákupním centru Metropole Zličín, hraje každá pozice důležitou roli při vytváření příjemného zákaznického prostředí. Každodenní náplní práce asistenta prodeje je jak doplňování zboží do regálů na prodejní ploše, tak obsluha zákazníků u pokladen, ale také je zodpovědný za zpracování všech dodávek do skladu a ze skladu. Mezi další volné pozice patří funkce vizuálních merchandiserů, manažerů týmů a oddělení a také kolegů z oddělení People & Culture (HR).

Zaměstnanci mohou využívat řadu benefitů, jako jsou zaměstnanecké slevy, přístup k programům společnosti Primark pro dobré životní podmínky, stravenky, možnost dodatečné dovolené a také široká nabídka vzdělávacích programů pro rozvoj kariéry. Asistenti prodeje si mohou vybrat, zda budou pracovat na plný úvazek (40 hodin týdně), nebo na částečný úvazek (30, 20 a 10 hodin týdně), což jim umožňuje flexibilitu a možnost přizpůsobit si pracovní dobu individuálním potřebám.

PrimarkZájemci se mohou o nabízených pozicích dozvědět více na kariérní stránce společnosti https://cz.kariera.primark.com/ nebo se zeptat přímo v prodejně Primark na Václavském náměstí.

Maciej Podwojski, ředitel společnosti Primark pro střední a východní Evropu, řekl: „Nemůžeme se dočkat, až ještě letos otevřeme dveře naší nové prodejny v Metropoli Zličín. Je skvělé sledovat, jak se na místě stupňuje nadšení, a proto jsme rádi, že jsme dosáhli dalšího důležitého milníku při náboru a budování týmu, který zajistí úspěch tohoto otevření. Jako člověk, který před více než 15 lety začínal svou kariéru v Primarku, mohu s jistotou říct, že v této firmě jsou fantastické a rozmanité příležitosti. Ať už teprve začínáte, nebo chcete postoupit ve své kariéře, Primark nabízí prostředí, kde můžete růst, rozvíjet své dovednosti a být součástí dynamického týmu, který se snaží poskytovat našim zákazníkům vynikající služby.“

Přesné datum otevření nové prodejny bude co nejdříve upřesněno. Do té doby mohou zákazníci nakupovat v pobočkách Primarku na Václavském náměstí v Praze a v nákupním centru Olympia v Brně.

Další informace nebo ověření skladové dostupnosti zboží na prodejně naleznete na www.primark.com/cs-cz.

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Primark