ijournal.cz

Rakouská značka HÖGL slaví 15 let působnosti v České republice

red Zdroj: HÖGL 5.9.2024 Móda, obuv, doplňky

Již 90 let se několik generací majitelů rakouského rodinného podniku Högl pyšní tou nejkvalitnější dámskou obuví. Tradice, řemeslo, ale také inovace a vášeň pro detail jsou klíčovými vlastnostmi, díky nimž slaví značka úspěchy po celém světě. Stejně je tomu tak i v České republice, kde můžeme modely rakouského obuvníka nakoupit již 15 let. A to v obchodech Na Příkopě a v obchodním centru Westfield Chodov.

Oslava 15-tých narozenin se bude konat exkluzivně v obchodech Na Příkopě a Westfield Chodov v týdnu od 13. září do 19. září.2024. Zákaznice si nákupy mohou zpříjemnit sklenkou Prosecca, ale především ZÍSKAJÍ KE KAŽDÉMU NÁKUPU SLEVU VE VÝŠI 15%!

 HÖGL


Letošní podzim oslaví Högl ve stylu precizního minimalismu, kolekcí, jež vzdává hold moderní identitě, která dokonale vystihuje ducha doby. Kolekce je věnována silným, sebevědomým ženám, které si jdou vlastní cestou, a přesto si ocení styl, kvalitu a promyšlenost modelů. Kolekce představuje ideální volbu obuvi, která je připravena čelit výzvám nadcházející podzimní sezóny. Kromě osobnosti a stylu je pohodlí i nadále základním atributem, který je pevně zakotven v DNA značky Högl.

Kolekce odráží širokou škálu žen a působí jako vzrušující symfonie složená z protikladů, které se však chytře doplňují. Na jedné straně komunikuje ležérní postoj, charakteristický autenticitou, uvolněností a funkční propracovaností. Na druhé straně modely odemykají svět asertivní, silné ženskosti a současné extravagance. Důraz je kladen na jemné barevné spektrum odstínů hnědé. Tmavé odstíny jako ořech, kaštan a moka se perfektně hodí ke světlým přírodním, jako je smetana, kašmír a cappuccino. I přes svou jemnost mají tyto odstíny jedinečný lesk. Vedle klasické černé a bílé vystihují podstatu nadčasové elegance.

HÖGL

O značce Högl:

Högl – obuv s měkkým došlapem. Rakouská a mezinárodně úspěšná značka kvalitní obuvi spojuje smysl pro aktuální trendy s maximálním pohodlím při nošení a vytváří tak jedinečný životní styl a pocit z každého vašeho kroku.

Díky více jak stoletým zkušenostem v oblasti výroby obuvi, použití nejnovějších technologií, pečlivě vybíraným materiálům a vysoce kvalitnímu řemeslnému zpracování představuje obuv s naší pečetí kvality „THE AUSTRIAN QUALITY SHOE BRAND“ skutečně speciálního průvodce vašich cest.

Krásná obuv je komplimentem ženě, která ji nosí. Obuv Högl módně podtrhuje styl její nositelky a díky optimálnímu tvaru, měkkému vrchnímu materiálu, lehkým flexibilním podrážkám a speciálnímu měkkému došlapu „softline“ se jí lehko přizpůsobí. Kromě atraktivního zevnějšku jsou pro nás důležití především vnitřní hodnoty.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: HÖGL