ijournal.cz

Čas prázdnin a dovolených se spoustou zábavy s hračkami BABY born

red Zdroj: www.baby-born.cz 2.7.2024 Pro děti

BABY born Little


BABY born LittleRoztomilá panenka se spoustou funkcí pro děti už od jednoho roku

Potěšte své nejmenší roztomilou a zábavnou panenkou BABY born Little. Je ideální panenkou už pro ty nejmenší děti od 1 roku, kterým nabídne mnoho zábavných a zároveň jednoduchých funkcí. Panenka měří 36 cm a díky své menší velikosti a váze je ve světě, kde dětem vše připadá tak veliké, tou pravou kamarádkou pro maličké děti. Dovede je díky řadě funkcí zabavit na skutečně dlouhou dobu. Zároveň v dětech začne probouzet pocit empatie a první péče a zodpovědnosti.

BABY born Little umí pít vodu z lahvičky, čůrat do nočníku i do plenky, mrkat, zavírat a otevírat oči pomocí kouzelného dudlíku, a dokonce se s ní lze i koupat a má pohyblivé klouby. Oblečena je do pestrého růžového body s potiskem puntíků a včeliček, na hlavě má růžovou pruhovanou čepičku a děti nadchne roztomilým obličejíkem s velkýma modrýma očima. Součástí balení panenky je kouzelný dudlík, plenka, nočník, lahvička, talířek se lžičkou a rodný list. K dispozici je i chlapeček v modrém body.

Doporučená cena: 899 Kč

 

Panenka pro nejmenší

BABY born Little je ideální panenkou už pro ty nejmenší děti od 1 roku. Nabídne jim mnoho zábavných a zároveň jednoduchých funkcí. Měří 36 cm a díky své menší velikosti a váze je tou pravou kamarádkou pro maličké děti. Umí pít vodu z lahvičky, čůrat do nočníku i do plenky, mrkat, zavírat a otevírat oči pomocí kouzelného dudlíku, může se koupat a má pohyblivé klouby.

 

BABY born MinisBABY born Minis

Velký svět BABY born nyní také v malém

BABY born Minis jsou panenky a hrací sady, se kterými si děti užijí spoustu zábavy. Všechny panenky mají pohyblivé ruce, nohy a hlavu. Díky své praktické velikosti 7 cm se panenky vejdou do každého batůžku nebo kabelky a děti si je mohou vzít všude s sebou. Každá z figurek BABY born Minis je jedinečná. Vybrat si můžete buď jedno z roztomilých miminek s malými zvířecími kamarády, nebo si můžete vybrat ze starších sourozenců, kteří mají různé navzájem vyměnitelné doplňky.


Pro ještě více zábavy s BABY born Minis jsou k dispozici hrací sady, díky kterým si děti budou moci vytvořit svůj vlastní svět BABY born Minis. K dispozici je třeba sada s vanou, s jídelní židličkou, letní sada s lehátkem a slunečníkem, se skútrem, s kočárkem, s koníkem nebo s nábytkem. Panenky mohou dokonce vyrazit i kempovat, mají totiž svoje vlastní velké a pohodlné kempovací auto.

Součástí většiny sad je také panenka odpovídající tématu.

Pro děti od 3 let.

Doporučená cena: od 129 Kč

 

BABY born Minis: velký svět BABY born nyní také v malém

BABY born Minis jsou panenky a hrací sady, se kterými si děti užijí spoustu zábavy nejen doma, ale i na cestách. Díky své praktické velikosti 7 cm se panenky vejdou do každého batůžku nebo kabelky a děti si je mohou vzít všude s sebou. Všechny panenky mají pohyblivé ruce, nohy a hlavu.

 

BABY born My First Plaváček

Panenka, která plave kraula i motýlka

BABY born My First PlaváčekSkvělou panenkou, ze které budou děti nadšené nejen v létě, je BABY born My First Plaváček. Vybrat si můžete holčičku nebo chlapečka. Panenka je jako stvořená pro horké letní měsíce, čas prázdnin a dovolených, kdy si s ní děti užijí spoustu zábavy a legrace na dece i v bazénu. Legraci si s ní ale děti užijí i doma ve vaně. BABY born My First Plaváček zvládne plavat kraula i motýlka a funguje zcela bez baterií. Stačí jednoduše několikrát natáhnout panence ruce dozadu a následně po položení na vodu začne hned plavat. Pohyblivé jsou také nohy a hlava panenky, a tak poté, co si zaplave, může sedět na osušce nebo na kraji bazénu. Panence nechybí ani slušivý plavecký úbor. Holčička má na hlavě růžovou plaveckou čepičku s kačenkami a oblečena je do růžových plavek. Chlapeček nosí modrou plavací čepičku s medvídkem a modré plavky. Vše je natištěno přímo na těle panenky, takže děti nebudou muset panenku převlékat a sušit její oblečení. BABY born My First Plaváček je panenka vhodná pro děti již od 1 roku. Měří 30 cm.

Doporučená cena: 539 Kč

 

BABY born My First Plaváček: panenka, která plave kraula i motýlka

Plavací panenka, která funguje bez baterií a je vhodná pro děti už od 1 roku. Stačí otočit ručičkama, položit panenku na vodu a poplave kraula nebo motýlka. Měří 30 cm a vybrat si můžete holčičku nebo chlapečka.

 

BABY born Tříkolka

Veselá projížďka pro panenky i medvídky

BABY born TříkolkaPozor, přijíždí BABY born! Díky funkčním kolečkům může panenka nebo medvídek BABY born na své tříkolce jezdit jako na skutečné tříkolce. Klakson ve tvaru kačenky Berty se postará o to, aby se jim nikdo nepřipletl do cesty. Poutka na pedály a bezpečnostní pásy zajišťují bezpečnou jízdu.


Aby BABY born nemohla jednoduše sama odjet, je k dispozici odnímatelná 45 cm dlouhá vodící tyč, kterou lze k tříkolce připevnit. To znamená, že BABY born lze na tříkolce také vozit na procházky a tlačit ji, pokud jí příliš ztěžknou nohy. V animovaném seriálu pro děti se BABY born Emma na tříkolce vydává na dobrodružnou cestu s kamarádkou Evou a medvídkem Teddym a společně vyrážejí za padající hvězdou. Pokud chcete zažít vzrušující dobrodružství s nimi, podívejte se na kanál BABY born v češtině na YouTube.

Tříkolka je vhodná pro panenky velikosti 43 cm a samozřejmě pro medvídky BABY born.

Pro děti od 3 let.

Doporučená cena: 679 Kč

 

BABY born Tříkolka: veselá projížďka pro panenky i medvídky

Bezpečnostní pás a poutka na pedálech zajišťují bezpečnou jízdu. Snadno se tlačí a bere všude s sebou. Jednoduše připevnitelná vodící tyč umožňuje vzít tříkolku s panenkou nebo medvídkem na cesty. Tříkolka je vhodná pro panenky velikosti 43 cm a samozřejmě pro medvídky BABY born.

Vhodné pro děti od 3 let.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: www.baby-born.cz