ijournal.cz

Zaměstnanci AkzoNobel podpořili dětský domov v Dobřichovicích

red Zdroj: Akzo Nobel Coatings 13.6.2022 Významné osobnosti, veřejné projekty

Zaměstnanci společnosti Akzo Nobel Coatings v rámci svého celosvětového dobrovolnického komunitního programu letos podpořili Dětský domov se školou v Dobřichovicích. Na renovaci bylo použito celkem 90 litrů barev značek Dulux, Luxol, Hammerite a Xyladecor.

AkzoNobel_komunitni_program

„Jsme velice rádi, že jsme opět mohli pomoci dobré věci. Letos jsme se pustili do renovace exteriéru v Dětském domově se školou v Dobřichovicích. Velkou výzvou pro nás byla zejména výroba třech kompostových kójí, ale vše dopadlo skvěle,“ říká David Franěk, Brand manažer značek Xyladecor a Luxol.

Obrousit, očistit a natřít, tak zněl úkol pro 46 zaměstnanců společnosti Akzo Nobel Coatings, kteří se v rámci komunitního programu vydali pomoci Dětskému domovu se školou v Dobřichovicích. Během jednoho dne natřeli pergolu, vstupní brány, železné části na venkovním koridoru, lavičky a dětské hřiště. Vše zdárně dopadlo a dobrovolníci ze společnosti AkzoNobel i zaměstnanci školy si její „zkrášlování“ společně užili. Na renovaci se použilo celkem 90 litrů barev značek Dulux, Luxol, Hammerite a Xyladecor.

Do dětského domova se školou v Dobřichovicích se děti dostanou na základě soudního rozhodnutí. Přicházejí sem díky nařízené ústavní výchově nebo na základě předběžného opatření s diagnostikovanými poruchami chování, a to do ukončení povinné školní docházky.

 

 

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Akzo Nobel Coatings