ijournal.cz

Nechte se hýčkat zimou, vyzkoušejte Arktický rituál

red Zdroj: Aquapalace Praha 1.3.2018 Krása a zdraví

Také jste si s příchodem prvního jarního slunce zasteskli po pořádné sněhové nadílce a dovolené na horách? Pokud hledáte způsob, jak se i v březnu vrátit do pohádkově bílého světa a zároveň si chcete vychutnat výjimečný zážitek plný odpočinku, dopřejte svému tělu zázračný Arktický rituál ve Spa&wellness Aquapalace Praha, díky němuž si užijete maximální dávku uvolnění.

image description

Netradiční devadesátiminutový rituál, během kterého horko střídá příjemný chlad, vás zrelaxuje pomocí šumivých krystalů v horké koupeli. Ta nejenže svaly celého těla příjemně uvolní od všech druhů napětí, ale současně podpoří také proces detoxikace. Neméně důležitou součástí rituálu je peeling se solnými vločkami, který perfektně očistí vaší pokožku. Jakmile je celé tělo uvolněné a bezchybně očištěné, nastává čas na ten pravý oddech. Ten si dokonale užijete při závěrečné masáži s kouzelným olejem a relaxačními baňkami.

Aquapalace_relax

Nezapomeňte, že se kvapem blíží Mezinárodní den žen, který připadá na 8. března. Chcete potěšit svou polovičku, maminku či tchýni? Dopřejte ji zážitek v Aquapalace Praha. Každý, kdo si přijde užít nový Arktický rituál nebo jakoukoli jinou službu do Spa&wellness právě na svátek všech žen, dostane navíc poukaz v hodnotě 200 Kč na další návštěvu.

Aquapalace

Arktický rituál můžete zakoupit v e-shopu Aquapalace Praha. V březnu se navíc při nákupu této procedury můžete těšit na exkluzivní dárek.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Aquapalace Praha