ijournal.cz

DESTROY, dámská kolekce, jaro/léto 2016

red Zdroj: Destroy 22.3.2016 Móda, obuv, doplňky
Jaro jsme se v Destroy rozhodli pořádně užít! Chceme se bavit, chceme si hrát, chceme dělat životy krásnější. A tak, jak můžeme, přispějeme radostí i vám! V kolekci na jaro a léto najdete letos hodně pohodlí zabaleného v cool designu. Příznivci tenisek všech druhů a barev si budou připadat jako v cukrárně. Styl 70. let, sandály a klínky mají tentokrát vždy něco nečekaného navíc. Příznivce bot na podpatku potěší jak pohodlné varianty, tak sexy vázání. A pro vyznavače ležérního stylu jsou k mání varianty, nad kterými při obouvání ani nemusejí přemýšlet. Tak vzhůru do času, kdy je všechno o trochu lehčí a hezčí!

lac 3190kčxti 1399 (9)nb 2499 (2)






Barvy, vzory a hlavně hodně zábavy! Hrajeme všemi barvami! New Balance přichází s novým, bytelnějším modelem, který je jak bačkory. Pepe Jeans se spoléhá na pastelové barvy a jemné retro vzory. Camper volí color blocking přímo na kůži. Jedno je jisté, nikdo se vám nebude dívat do očí!


nb 2499 (7)
Pepe Jeansnb 2499 (3)





Lesklé lodičky Högl. Tato značka nás čím dál více překvapuje! A to tím, že umí vytvořit nejen umírněnou variantu lodiček do práce, ale i modely, které z vás vykouzlí sexy divu. Rukopis je ale stále stejný: pohodlí, kvalita deklarující výdrž několika sezón a nadčasový design.

Hoglhogl (2)hogl 2999

                 

Kdo ví, kolik potřebujeme bílých tenisek? Pokud patříte k těm, které tento klasický druh obuvi nikdy nepřestane fascinovat, máme pro vás jednoznačnou zprávu: nabídka je letos tak široká, že nemáte šanci odejít jen s jedním párem. Lacoste a Tommy Hilfiger se drží sportovní klasiky, Gant má pro vás ležérní varianty v krémových tónech i v podobě oblíbených slip on. Ale to je jen začátek!

napap 1599TH 1890 (2)





Espadrilky, celosvětový hit pocházející ze Španělska, se drží na výsluní i tuto sezónu. Teplé večery a letní kina si bez nich už ani nedokážeme představit. Tommy Hilfiger si pro vás připravil dva typy a několik vzorů a barev. Značka X-ti zaexperimentovala s tvarem a nápadně sblížila espadrilles s modelem slip on. A ano, narodilo se něco skvělého!


TH 1490pj 1399 (5)gant 1599 (3)




Spony, spony, spony! Na lodičkách, pantoflích či sandálech, se už chvíli objevují a podle nejnovějších zpráv z přehlídkových mol nám ještě nějakou dobu nehodlají mávat. Tak co, troufnete si letos i vy? Tamaris, X-ti a Crocs vám pomůžou s výběrem, těch nejlepších kombinací.

xti 1399 (17)TH 2890 (3)xti 999




Pastelové barvy se objevují nejen jako současný trend, ale i v podobě retro odkazu. Color blocking a divoké vzory všech tvarů a kombinací, jsou umírňovány klasickým, nikoliv však nudným námořnickým vzorem. Ten najdeme v podobě džínoviny, klasických pruhů i letmých doteků s přírodními materiály a barvami, kdy dostává zcela nový rozměr. A když budete mít barev dost, vraťte se k tomu nejpřirozenějšímu, vraťte se k bílé!

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Destroy