ijournal.cz

Nechte rozkvést interiér

red Zdroj: Dřevojas, J.A.P., Trachea, 13.3.2016 Hi-tech a bydlení

Milujete, když krajina hraje všemi barvami rozkvetlých květin a stromů a vy z nich můžete čerpat pozitivní energii a dobrou náladu? Pusťte si jaro do bytu pomocí květinových motivů a dobrá nálada už se vás nepustí…

Zdroj podkladů J.A.P.

Květiny do každé místnosti…

GrafoskloDíváte se z okna na probouzející krajinu… sluníčko opět začíná hřát, tráva se zelná a vy netrpělivě očekáváte, až jaro vypukne na plno? Nečekejte na to, až se zima vzdá vlády a k pomyslnému žezlu pustí jaro. Grafosklo vám umožní snadno přenést rozkvetlou zahrádku i do vašeho interiéru.

„Do designového skla – Grafoskla si můžete nechat zalaminovat jakýkoliv motiv, dekor či fotografii. Váš interiér tak mohou zdobit například kopretiny, vlčí máky, lilie nebo krásně kvetoucí jabloň či třešeň,“ říká pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která se zabývá výrobou dekorativních skleněných prvků v interiéru a dodává: „Grafosklo je tvrzené neboli kalené sklo, které slouží jako ochrana grafiky. Zalaminovaný motiv je tak chráněn proti mechanickému poškození, vodě, vlhkosti, teplu či nečistotám. Proto je možné využít ho mimo jiné i jako zástěnu kuchyňské linky či obklad v koupelně.“ Díky multifunkčnímu využití Grafoskla, lze motiv využít k harmonickému propojení všech místností v bytě. Nemusí totiž zdobit pouze stěny kuchyně či koupelny, ale i obývacího pokoje či dveře. Můžete si tak přenést jarní náladu do každého kouta vašeho interiéru a těšit se z ní po celý rok.

Více na www.grafosklo.cz

Zdroj podkladů Trachea

Nábytek, který rozkvete…

TracheaI váš nábytek může hrát rozmanitými barvami a tvary jarních květů. Na povrch nábytkových dvířek a dalších ploch je totiž nyní můžete přenést s pomocí technologie Overface. „Technologie digitálního potisku Overface umožňuje potisknout nábytkové plochy jakýmkoliv grafickým motivem nebo fotografií,“ vysvětluje pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, a.s., největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a doplňuje: „Pokud máte v oblibě rostlinné motivy, můžete si v naší databázi vybrat z opravdu široké škály. Od realistických vyobrazení konkrétních květin, jako jsou například rudé vlčí máky, až po stylizované rostlinné vzory, které mohou v některých případech připomínat až abstraktní geometrické obrazce.“ Jakým způsobem necháte rozkvést svůj interiér tak záleží jen na vás a na vaší fantazii.

Více na www.trachea.cz

Zdroj podkladů Dřevojas

Koupelna kvetoucí po celý rok…

DřevojasTaké lačně nastavujete tvář prvním jarním paprskům a nadšeně obdivujete právě rozkvétající zahrádky? Možná právě pro vás, fanoušky jarního období a rozkvětu bude ideální nechat rozkvést vaši koupelnu a užívat si tak jarní svěžesti každý den. Docílit rozkvetlé koupelny můžete například pomocí koupelnové skříňky se skleněnou čelní plochou.

„Speciální modelová řada koupelnového nábytku Dřevojas – IMAGE se vyznačuje exkluzivní čelní skleněnou plochou, která v sobě nese vnitřní grafický motiv.Kromědekoru slunečnic můžete vybírat i z dalších motivů naší standardní nabídky – např. lilie, kámen, či bambus. Pokud byste měli ještě jinou představu o designu této čelní tapety, můžete si také zvolit jakýkoliv motiv z mnohamilionové databáze obrázků, do které se dostanete z našich webových stránek Dřevojasu,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Více na www.dřevojas.cz

Možností a variant jak nechat váš byt rozkvést je mnoho, stačí jen vybrat tu pravou a pak už si užívat jara po celý rok!

Materiály vznikly za spolupráce společností  Dřevojas, www.drevojas.cz, J.A.P., www.japcz.cz,Trachea, www.trachea.cz.



Líbil se Vám článek? Sdílejte ho!

Autor

red

Zdroj: Dřevojas, J.A.P., Trachea,